Crystal Castles koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

28. oktober: Crystal Castles har desværre aflyst koncerten – vi har således netop modtaget følgende melding fra bandets lejr: “Grundet uforudsete omstændigheder er Crystal Castles-koncerten i Aarhus aflyst. Crystal Castles beklager ulejligheden og skuffelsen, men aflysningen er desværre uundgåelig.” Købte billetter refunderes via købsstedet.

Canadiske Crystal Castles og deres højenergiske electropunk vender tilbage til VoxHall. Denne gang med den nye sangerinde Edith Frances i front.

… Læs mere

 

Om Crystal Castles
Crystal Castles albumdebuterede med deres selvbetitlede opus i 2008, og den højenergiske og særegne lyd sendte nærmest chokbølger igennem alle musikmedier og –anmeldere, som stod i kø for at hælde stjerner ud over duoen fra Toronto, Canada.

Stjerner i hobetal blev der også hældt ud duoens deres andet og tredje album fra hhv. 2010 og 2012, og Ethan Kath og Alice Glass var i den grad ved at manifistere sig som et stort navn på den alternative musikscene. Hvor energiniveauet på pladerne var højt, så var det i liveregi overvældende højt. Alice Glass og hendes powerfulde facon åbnede munde og polypper verden over, hvor folk lod sig bjertage af duoen.

I 2014 forlod Alice Glass imidlertid bandet, og er blevet erstattet af den ny sangerinde Edith Frances, som synes nærmest typecastet til at bringe Crystal Castles’ skærende og energiske æstetik til nye højder. Den nye duo livedebuterede sammen i november 2015, og et par enkelte singler er blevet frigivet på nettet. Det virker altså til, at vi måske kan glæde os til et nyt album fra Crystal Castles’ hånd ganske snart. Sikkert er det i hvert fald, at de spiller koncert på VoxHall den 29. oktober.

BESLÆGTEDE NAVNE
Justice
Sleigh Bells
Health
Liars
Daft Punk

 

 

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.