Daniel O'Sullivan koncert Tape Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Koncerten er arrangeret i samarbejde med Tape og finder sted netop dér.

Engelske Daniel O’Sullivan, amerikanske Peter Broderick og walisiske Thighpaulsandra gæster Tape i Aarhus.

… Læs mere

 

Daniel O’Sullivan

Daniel O’Sullivan er en komponist, sangskriver og multi-instrumentalist, der bor og arbejder i London. Han har bidraget til det musikalske landskab med sit dynamiske, kamæleonske bryg siden slutningen af 1990’erne. Han har opnået international anerkendelse ved at skrive musik, indspille og optræde med Grumbling Fur (med sin gamle ven og samarbejdspartner Alexander Tucker), Ulver, Sunn O))), Guapo, Miracle, Æthenor og den nylige reinkarnation af This Heat in the form of This Is Not This Heat.

Peter Broderick (fremfører John Cage)

Peter Broderick (1987) er en i USA født multi-instrumentalist og sanger. I sine sene teenage-år blev han en del af indiefolk-scenen i Portland, Oregon. Hér indspillede han med folk som M. Ward, Laura Gibson og Dolorean. Han er en berejst mand såvel fysisk som musikalsk. Han har været en del af Efterklang, han har samarbejdet med navne som Nils Frahm og Greg Haines, og så har han skrevet musik til film, dans og dokumentarer.

Thighpaulsandra (solo)

Thighpaulsandra voksede op i Pontypridd i det sydlige Wales i en musikalsk familie. Hér udviklede han allerede i en ung alder en interesse i moderne klassisk og elektronisk musik. Han har samarbejdet med legendariske grupper som Coil og Spiritualized og har således konstant katapulteret sig længere og længere ind i et musikalsk landskab, som er helt og aldeles mandens eget. Albummet “Practical Electronics” er det seneste værk fra denne både kompromisløse og unikke stemme.

Links

Daniel O’Sullivan på Facebook
Peter Brodericks hjemmeside
Thighpaulsandrashjemmeside

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.