Dawn Of Demise koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

For Dawn Of Demise startede det hele i Silkeborg i 2003. Målet var at spille tung og fængende dødsmetal – hverken mere eller mindre… Nu, 16 år efter, har det egentlige mål ikke ændret sig. Denne aften gæster de VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Når man ser på nutidens dødsmetal, så skiller Dawn Of Demise sig væsentligt ud fra de ”nyeste trends”. Dette på grund af bandets holdninger til højt bpm, superteknik, sweeps og gravity blasts med mere. Bandet kunne nemlig ikke være mere ligeglade med disse elementer i ekstrem-metallen. For dem handler det om, som det altid har gjort: det tunge, groove, god sangskrivning og det dér gode riff, der bare hænger ved.

Indtil videre har bandet udgivet fem plader, som alle følger førnævnte principper. Skal genren udpensles, så er Dawn Of Demises dødsmetal grundlagt i den amerikanske dødsmetal og med særligt fokus på scenen fra New York. Kevin Muller (ex-Suffocation- & Pyrexia-livevokalist) sagde i et interview ”De (Dawn Of Demise, red.) er New Yorker-dødsmetal…. Fra Danmark.” Den udtalelse er nok ikke helt ved siden af.

Dawn Of Demise er meget snart klar til udsende deres næste plade. Om få måneder udkommer deres sjette selskabsudgivelse. Hvis du er til bandets tidligere udgivelser, så bliver du ikke skuffet… Og selvom bandet ikke viger fra deres tunge dødsmetal, så forvent alligevel nogle få overraskelser.

Line-up
Scott Jensen: Vokal
Bjørn Jensen: Bas og backing-vokal
Bastian Thusgaard: Trommer
Martin Klostergaard Sørensen: Guitar
Astór Palsson: Guitar

Blood Eagle

Blood Eagle er et dødsmetalband med tidligere medlemmer fra Volbeat, Mnemic, Hatesphere, Illdisposed og Raunchy. Bandet spiller hurtig grind-dødsmetal med punk-vibes og groovy melodier.

Hvad får man, når man smider Napalm Death, Bolt Thrower, Morbid Angel og en smule Mastodon i en stor musikalsk smeltedigel? Svaret er Blood Eagle. Officielt dukkede bandet op i 2013. Det gode venskab og en kærlighed for oldschool dødsmetal har gjort Blood Eagle til en ustoppelig kraft.

Links
Dawn Of Demise på Facebook
Blood Eagle på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.