De Efterladte koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Scenen i sangene på det nye De Efterladte-album “Synger Dagen Ind” er sat ved et nyt års begyndelse: Vinteren og vinterens endeligt set fra øverste etage indover byen. Der er derfor, som altid hos De Efterladte, både mørke og lys i sangene, vemod og håb.

… Læs mere

 

Hvor De Efterladte i udgangspunktet for 10 år siden var sange skrevet og spillet på akustisk guitar, er der siden kommet mere og mere fokus på at lave keyboardbaseret stemningsmusik, De Efterladtes bud på electronica, kunne man kalde det. Og det nye albums lydbillede er skabt af en mindre instrumentpark af Moog- og Korg-synthesizere, el-piano, mellotron, omnichord og andre keyboards. Guitarerne, de få steder de overhovedet optræder, ligger langt tilbage i lydbilledet som motor og rytme. Alt er i udgangspunktet stadig håndspillet med en lyd, der vægter rum, stemning og tilfældets poesi fremfor digital vellyd og effektiv punch.

De Efterladte glæder sig til at komme ud og præsentere “Synger Dagen Ind” for sit stadig voksende publikum. Det er nye sange med titler som “Nattens Lys”, “En Sang Der Tror På At Vinteren Er Forbi” og “Jeg Bilder Dig Ind Vi Kan Se Helt Til Sverige”. Og undervejs bliver der også tid til at dykke ned i bagkataloget og spille udvalgte, ældre sange i nye fortolkninger.

De Efterladte stiller igen op som trio:
Peter H. Olesen: Sang og akustisk guitar
Michael Lund: Guitarer, keyboards og kor
Boi Holm: Omnichord, synthesizer m.m.

Links
De Efterladtes hjemmeside
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.