De Må Være Belgiere koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det legendariske postpunk-band De Må Være Belgiere er gendannet og udgiver første nye album i 36 år. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

“Tiden Bøjer Af” indeholder 10 moderne, guitardrevne popnumre med et klart afsæt i postpunken og De Må Være Belgieres musikalske rødder.

Sangene tager udgangspunkt i gruppens eget univers og udforsker, hvad der sker, når et band fra 1980’erne med stærk autenticitet genopstår 30 år senere og arbejder ud fra samme præmisser som dengang. Gruppens musik afspejler levet liv, men hviler i nutiden. Det er råt, melodisk og aldeles fængende.

De Må Være Belgieres musik er inspireret af undergrundsmusik gennem et halvt århundrede. Primært er den optaget af at udforske en sonisk og musikalsk fællesforståelse gennem intuitive arbejdsprocesser. Teksterne er på dansk og kendetegnet af en bevidst syntaktisk enkelthed, billedlig kontanthed og tematisk flertydighed.

Bandet består af tre originale medlemmer, Jesper Hede (sang + guitar), Nils Skovbjerg (guitar) og Jacob Leth (bas + kor), samt Mark Winther (trommer). Live suppleres med guitarist Stefan Weinreich Mortensen.

“Tiden Bøjer Af” er indspillet i Heyman Studios i København af Alma Hede og produceret af De Må Være Belgiere. Albummet er mixet og mastereret af Morten Bue.

Links

De Må Være Belgiere på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.