• Deadnate koncert Atlas Aarhus
  • Death To Seattle koncert Atlas Aarhus
  • Arsenic Addict koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Koncerten kan grundet coronavirus desværre ikke gennemføres denne aften. Vi arbejder hårdt på at finde en ny dato og melder ud, lige så snart der er nyt i sagen.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 14. maj til den 8. august. Herudover har Arsenic Addict erstattet Dead Witch.

Bemærk: Koncerten bliver naturligvis afviklet under de forhold, som myndighederne har fremsat på det givne tidspunkt, og det kan derfor være med begrænset kapacitet. Der er gratis entré til koncerten, og derfor er det kun tilmeldte i Facebook-eventen, der bliver lukket ind i første omgang. Vi opdaterer, hvis dette skulle ændre sig.

Den står på progressiv metal, grunge, punk og dødsmetal, når Deadnate, Death To Seattle og Arsenic Addict denne aften gæster Atlas i Aarhus.

… Læs mere

Deadnate

Deadnates lyd er bombastisk, progressiv og indeholder mange skæve og uforventelige elementer, der hele tiden overrasker og fastholder lytteren. Specielt Simon Juul og Kenneth Kejlstrups karakteristiske og alsidige vokaler er med til at personliggøre sangene med både rene harmonier, scream og growl. Live er der ingen tvivl om den musikalske legesyge, hvor de fire unge mænd med teknisk overskud sparker musikken langt ud over scenekanten.

Death To Seattle

Death to Seattle er tre barndomsvenner fra det mørke (og gule) Vestjylland. Musikken er et genskær af deres teenageår i provinsen, hvor den konstante kedsomhed og evige udlængsel kun blev holdt i skak af punk-rock, cigaretter og drengestreger. Selvom drengene for længst er flyttet fra den ”rådne banan”, forfølger kedsomhedens forbandelse dem stadig gennem middelklasselivets trivialiteter.

Death to Seattle beskriver netop livet i denne visionsløse del af middelklassen – os, der har alt og ingenting vil! Tilværelsen her er ikke præget af store politiske budskaber eller eksistentiel indsigt; det er sange om kedsomhed og banal livsførelse.

Denne lettere ”apatiske” livsanskuelse står dog i skærende kontrast til musikken, som er hidsig og energisk! Sangene er korte energiudbrud, hvor melodi møder kaos og aggressivitet. Til trods for bandets korte levetid (2016), har bandet allerede fået skabt sig et ry som en live-eksplosion af vildskab, vrede og smadrede instrumenter – alt sammen leveret med et glimt i øjet.

Death to Seattle er for fans af Gnarwolves, Title Fight samt gamle travere som NOFX, The Distillers og selvfølgelig Nirvana, Nirvana og Nirvana.

Arsenic Addict

Arsenic Addict spiller morderisk dødsmetal med inspiration fra det mørkeste vanvid, der lurer i menneskers sind. Kødfulde riffs inviterer til amok i blodrus og bragende blastbeats eksploderer sarte hjerneskaller, mens ildevarslende melodiske stykker fastholder grebet om halsen og ikke giver slip, før det er for sent. De grufulde fortællinger om lemlæstelse og lig i forrådnelse leveret i aggressiv growl fuldender soundtracket til dit næste drab.

Arsenic Addict er et solidt live-band, der har gjort nætterne utrygge rundt om i landet, bl.a. til Wacken Metal Battle 2019, Understrøm, Skrækfest og CC Hegn. Sidste år udkom debutalbummet ’Deviant Perception of Death’ med Lasse Ballades klamme hænder på knapperne, og flere uhyrligheder er på vej.

Plekter Tour

Plekter er ORAs (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere) bandudvekslingsprojekt, som skal booste den danske musikscene og sende de mange talentfulde vækstlagsbands rundt i landet.

Links

Deadnate på Facebook
Death To Seattle på Facebook
Arsenic Addict på Facebook
ORAs hjemmeside

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.