Om koncerten

Deafheaven er et amerikansk postmetal-band, der blev dannet i 2010. Bandet kommer oprindeligt fra San Francisco og begyndte som en duo med sangeren George Clarke og guitaristen Kerry McCoy, som indspillede og selv udgav et demoalbum sammen. Efter udgivelsen rekrutterede Deafheaven tre nye medlemmer og begyndte at turnere. Inden udgangen af 2010 skrev bandet kontrakt med Deathwish Inc. og udgav senere deres debutalbum Roads to Judah i april 2011. De etablerede en unik stil, der blandt andet blandede black metal, shoegazing og post-rock, senere kaldet ” blackgaze” af anmelderne.

… Læs mere

 

Med albummet ”Sunbather” fra 2013 blev Deafheaven hurtigt gjort til bannerførere for blackgaze eller post-black metal. På den efterfølgende ”Ordinary Corrupt Human Love” beviste bandet dog, at man ikke skal sætte dem i bås, idet de rykkede sig længere mod en gotisk støjrock lyd. På deres seneste og femte album fra 2021, ‘Infinite Granite’, reducerede Deafheaven drastisk tilstedeværelsen af ‘skrigende’ vokal.

Deafheaven laver stemningsfulde og brutale koncerter med et et ekstra skud rock-energi og frontmand George Clarke forsøger at få publikum med i den ekstase, som musikken dikterer.

Links

Deafheaven
Deafheaven FaceBook
Deafheaven Twitter
Deafheaven Instagram
Whistler FaceBook
Whistler Bandcamp
Info om handelsbetingelser

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.