• Death To Seattle koncert Atlas Aarhus
  • Arsenic Addict koncert Atlas Aarhus
  • Persecutor koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 8. august (og før det den 14. maj) til den 20. november. Deadnate er desværre ikke længere en del af aftenens line-up, men de erstattes af et andet band, som snarest muligt meldes ud.

Selv om koncerten er med fri entré, så skal man grundet coronavirus “købe” en billet via “Tilføj til kurv”-knappen i boksen til højre for at få adgang til koncerten. Det gøres naturligvis kvit og frit.

19. november: Persecutor har desværre set sig nødsaget til at aflyse deres koncert grundet coronavirus.

Den står på grunge, punk, dødsmetal og thrash metal, når Death To Seattle, Arsenic Addict og Persecutor denne aften gæster Atlas i Aarhus.

… Læs mere

Death To Seattle

Death to Seattle er tre barndomsvenner fra det mørke (og gule) Vestjylland. Musikken er et genskær af deres teenageår i provinsen, hvor den konstante kedsomhed og evige udlængsel kun blev holdt i skak af punk-rock, cigaretter og drengestreger. Selvom drengene for længst er flyttet fra den ”rådne banan”, forfølger kedsomhedens forbandelse dem stadig gennem middelklasselivets trivialiteter.

Death to Seattle beskriver netop livet i denne visionsløse del af middelklassen – os, der har alt og ingenting vil! Tilværelsen her er ikke præget af store politiske budskaber eller eksistentiel indsigt; det er sange om kedsomhed og banal livsførelse.

Denne lettere ”apatiske” livsanskuelse står dog i skærende kontrast til musikken, som er hidsig og energisk! Sangene er korte energiudbrud, hvor melodi møder kaos og aggressivitet. Til trods for bandets korte levetid (2016), har bandet allerede fået skabt sig et ry som en live-eksplosion af vildskab, vrede og smadrede instrumenter – alt sammen leveret med et glimt i øjet.

Death to Seattle er for fans af Gnarwolves, Title Fight samt gamle travere som NOFX, The Distillers og selvfølgelig Nirvana, Nirvana og Nirvana.

Arsenic Addict

Arsenic Addict spiller morderisk dødsmetal med inspiration fra det mørkeste vanvid, der lurer i menneskers sind. Kødfulde riffs inviterer til amok i blodrus og bragende blastbeats eksploderer sarte hjerneskaller, mens ildevarslende melodiske stykker fastholder grebet om halsen og ikke giver slip, før det er for sent. De grufulde fortællinger om lemlæstelse og lig i forrådnelse leveret i aggressiv growl fuldender soundtracket til dit næste drab.

Arsenic Addict er et solidt live-band, der har gjort nætterne utrygge rundt om i landet, bl.a. til Wacken Metal Battle 2019, Understrøm, Skrækfest og CC Hegn. Sidste år udkom debutalbummet ’Deviant Perception of Death’ med Lasse Ballades klamme hænder på knapperne, og flere uhyrligheder er på vej.

Persecutor

De hårdtslående thrash metal-drenge fra Persecutor er klar til at sparke jeres døre ind.

Persecutor, der med rødder tilbage til 2012 og en håndfuld udskiftninger af bandmedlemmer endelig kunne smide deres debutalbum på gaden i efteråret 2019. Debuten blev positivt modtaget af flere danske anmeldere heriblandt Heavymetal.dk, som med følgende ord kvitterede med 8/10 solide kranier:

“Fra første gennemlytning af debutskiven Rebirth er man som lytter holdt i et jerngreb, og det er ikke en skive, man glemmer lige foreløbigt. Magen til potent dansk old school thrash skal man nemlig lede længe efter.”

Der er fuld smæk på Persecutor. Det ses både i deres dedikation til at hylde oldschool thrash metal, men også i deres dedikation til sig selv som band og deres live performance. Med debuten ”Rebirth” og et par nye singler hen over sommeren er drengene nu klar til at indtage resten af Danmark med deres passion for thrash metal.

Plekter Tour

Plekter er ORAs (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere) bandudvekslingsprojekt, som skal booste den danske musikscene og sende de mange talentfulde vækstlagsbands rundt i landet.

Links

Death To Seattle på Facebook
Arsenic Addict på Facebook
Persecutor på Facebook
ORAs hjemmeside

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.