• Defecto koncert Atlas Aarhus
  • Electric Hellride koncert Atlas Aarhus
  • Beneath The Silence koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Spottet af grammy-vinderen og den internationalt kendte producer Flemming Rasmussen (Metallica) er Defecto uden tvivl én af de mest lovende tilføjelser til den danske metalscene i nyere tid. Defecto bidrager med intelligent og melodisk progressiv metal, som har givet bandet national opmærksomhed og anerkendelse. Massive riffs, gigantisk lydende catchy omkvæd, grandios symfoni og teknisk overlegenhed er blandt de ting, der kendetegner Defectos musik.

… Læs mere

 

Den 2. december 2017 fortsatte Defectos udbrud på den danske metalscene med udgivelsen af “Nemesis” – efterfølgeren til den yderst kritikerroste “Excluded” fra 2016. Defectos musikalske mission med “Nemesis” var at skrive sange, der gør et øjeblikkeligt indtryk på lytteren – med et fokus på sangskrivningen samt på at nedbryde musikalske barrierer fremfor at forsøge på at passe ind i en specifik lyd. Resultatet er ulig noget andet fundet på den danske metalscene – moderne, kraftfuld og symfonisk heavy metal med melodier, der bliver i hovedet efter første lyt.

Defecto har allerede spillet udsolgte tours i Danmark samt på festivaler som Copenhell og som support for gigantiske acts som Metallica og Rammstein foran henholdsvis 16.000 og 35.000 publikummer. Derudover vandt Defecto High Voltages pris for ”Årets Upcoming Band” i 2017 samt ”Best Metal Act” fra Underground Music Awards 2012.

Defecto er absolut et band, man skal holde øje med, og deres andet album er endnu et skridt ud i at bevise deres massive potentiale.

Electric Hellride
Electric Hellride er en velkendt og respekteret metalkvartet fra den københavnske undergrund. CV’et tæller blandt andet en optræden på Wacken Open Air, support for Overkill, yderst anmelderroste udgivelser og en utrættelig energi i en spændende blanding af thrash, død og traditionel heavy metal. Fans af Entombed, Metallica, Machine Head og Mastodon vil elske Electric Hellride for et kompromisløst og hidsigt greb om kompleks heavy metal.

Det nye album (der udkom den 15. september 2017) har fået titlen “Praedam”, der oversat fra latinsk betyder “bytte”. Sangene kredser om at være jaget vildt eller selv med magt holde noget eller andre som bytte. Et koncept, der foldes ud i forlængelse af musikkens desperate og aggressive lyd, som leder tankerne hen på en voldsom menneskejagt af Von Trier’ske dimensioner. Fem år er gået fem år siden den groovy “Hate.Control.Manipulate”, mens bandet i 2014 med EP’en “Come Darkness, Come Light” demonstrerede nye tricks i ærmet. På “Praedam” fuldbyrdes potentialet fra EP’en: Det er blevet vildere, mere stemningsfuldt, mere dynamisk, og så er der skåret godt ind til benet, så kun det bedste står tilbage.

Beneath The Silence
Beneath The Silence er et melodisk metalband med fokus på tunge, groovy riffs med en stærk, melodiøs vokal. Der lægges særlig vægt på en moderne lyd samt et solidt liveshow med energisk kant. Den 8. april 2016 udgav bandet deres første EP “Meant For The Clouds”, hvorefter bandet har været rundt i næsten hele Danmark – herunder Viborg Metal Festival 2017 samt Metal i Forsamlingshuset. Bandet er snart klar med nyt materiale, som planlægges at skulle udkomme i 2018.

Links
Defectos hjemmeside
Twitter
Facebook
Electric Hellride på Facebook
Beneath The Silence på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.