• Den Sorte Skole koncert Atlas Aarhus
  • Simon Littauer koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Koncerten er udsat fra den 1. september til den 11. oktober – vi har således modtaget følgende besked fra Den Sorte Skole-lejren: “Kære Aarhus, af logistiske årsager kan vi ikke gennemføre den koncert, vi ønsker at fremføre for jer. Derfor har vi set os nødsaget til at flytte koncerten på fredag til onsdag den 11. oktober, hvor vi til gengæld lover at have det helt tunge skyts med til jer.” Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato – de kan også refunderes ved henvendelse til Billetten (telefonnummer 70 20 20 96, mail-adresse: info@billetten.dk) senest onsdag den 13. september.

Fans af sampleduoen Den Sorte Skole kan godt begynde at se frem til nok et besøg, når københavnerne vender tilbage til Atlas i september.

… Læs mere

 

Den Sorte Skole har gennem sine fire udgivelser cementeret sin position som et af Danmarks mest originale bidrag til den internationale musikscene. Med kompositioner, der kun består af samples fra tidligere udgivne værker, rykker duoen opfattelsen af, hvordan musik skabes, og deres specielle blanding af lydbidder fra vinylplader fra alle hjørner af verden og deres mixes af genrer fra folk, psykedelisk rock, tidlig elektronisk musik og klassisk musik har indbragt dem roser fra hele verden.

Den Sorte Skole har igennem foråret 2017 forberedt et brag af en nattekoncert, skræddersyet til Orange Scene på årets Roskilde Festival, og det vil være stykker af denne koncert samt tidligere favoritter og numre, der ikke har været spillet live før, de tager med, når de gæster Atlas i september.

Simon Littauer
Simon Littauer er en københavnsk-baseret elektronisk musiker og producer. Simon spiller på modular-synthesizere og bevæger sig mellem techno, glitch og eksperimenterende i hans improviserede maskin-univers. Passive/Aggressive kalder hans lyde for “glimtvis storladne og Flying Lotus-agtige beats til Son Ashs retroklingende tyskerdroner”. Han er blandt andet kendt for sit arbejde med artister som Mø, School Of X, Kill J, Kwamie Liv, Asteroids Galaxy Tour og Reptile Youth m.fl..

Links
Den Sorte Skoles hjemmeside
SoundCloud
Instagram
Facebook
Simon Littauer på SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.