• Destroyer koncert VoxHall Aarhus
  • Nicholas Krgovich koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Indie-romantiske Destroyer giver koncert på VoxHall.

… Læs mere

 

Der er masser af grunde til både at pudse digterhatten og forberede sig på at rocke helt ud, når det charmerende canadiske rockband Destroyer, med indie-crooner Dan Bejar i front, gæster VoxHall. Med annonceringen af deres kommende plade, “ken”, er der oven i købet lagt op til, at vi skal undersøge endnu et kapitel i den lange, farverige fortælling om Destroyer. Få bands har nemlig formået at kombinere det romantiske, poetisk intelligente med det fængende og svingende, som Destroyer har.

Efter i mange år at have brilleret som uslebne diamanter i den canadiske undergrund, opnåede Destroyer i 2011 kommerciel succes med den smagfuldt corny “Kaputt”, som også sendte dem på det års Roskilde Festival, hvor de gav en fuldstændigt fantastisk koncert. En plade, hvor de dykkede ned i 70’ernes og 80’ernes softrock med lumre blæsere og eksistentiel lyrik.

I 2015 fulgte bandet så op med den mere eklektiske plade, “Poison Season”, som på samme tid undersøgte nye sider af Destroyers særlige melankoli, løftede Dan Bejar endnu højere op på crooner-tronen og gav bandet mulighed for at lave større armbevægelser end tidligere, og som i øvrigt kom med på Pitchforks top-50 liste over albums fra 2015.

Koncerten på VoxHall er en helt særlig mulighed for at opleve Destroyer i intime rammer, hvor der stadig er plads til bandets store, rige lyd. Det kan ikke blive andet end fremragende.

Beslægtede navne
Broken Social Scene
Yo La Tengo
Wolf Parade
The Walkmen
The New Pornographers
Girls
Jens Lekman

Anmeldercitater
“While there’s still mystery and misdirection on his new album, Poison Season is nakedly ambitious and utterly satisfying.” (Now Magazine, 2015 – læs hele anmeldelsen)

“Poison Season is a caustic, beguiling masterpiece.” (Pretty Much Amazing, 2015 – læs hele anmeldelsen)

“His follow-up is his most adventurous collection yet. Over 13 tracks, he unspools anthemic power chords, swaggering horns, and gimlet-eyed tales of his journeys around the world.” (Entertainment Weekly, 2015 – læs hele anmeldelsen)

“Poison Season is the sound of an artist in complete control of the strange chaos around him.” (The A.V. Club, 2015 – læs hele anmeldelsen)

Links
Destroyer på Facebook
Nicholas Krgovich på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.