• Devin Townsend koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Obs! Køb din billet senest den 17. marts og deltag automatisk i lodtrækningen om en unik Devin Townsend Project-plakat. Vinderne får direkte besked.

Canadiske Devin Townsend er en sand legende inden for metalmusikken og hører da også til genrens største, mest alsidige og ekvilibristiske sangere ikke mindst med flair for progressiv rock.

… Læs mere

 

Om Devin Townsend
Devin Townsend havde slået sine folder i alskens mindre kendte gymnasie-bands, da han i 1993 blev spottet af et pladeselskab og slet og ret blev headhuntet til at synge leadvokal på Steve Vais album “Sex & Religion” (1993). To år senere debuterede han som solo-kunstner med “Heavy As A Really Heavy Thing” under pseudonymet Strapping Young Lad, der inden længe blev udvidet til at være et regulært band – i alt blev det til fem Strapping Young Lad-plader, inden gruppen gik i opløsning i 2007. Sideløbende havde Townsend udgivet en lang række solo-album i eget navn, lige som det også blev til to udgivelser med The Devin Townsend Band, der blev en realitet i 2002, men akkurat lige som Strapping Young Lad blev sløjfet i 2007. Siden skabte hovedpersonen nærværende Devin Townsend Project, der oprindeligt var tænkt som et koncept spundet om fire genremæssigt forskellige plader – imidlertid har Townsend valgt at holde liv i projektet, der således her i 2014 er aktuelle med album nummer seks, dobbeltalbummet “Z2”.

Beslægtede navne
The Dillinger Escape Plan
Mastodon
Opeth
Gojira
Tool
Steve Vai
Pain Of Salvation
Ayreon
Strapping Young Lad
Cynic

Anmeldercitat
“It will probably come off that I was bored by Sky Blue and this isn’t the case. I gladly welcome the poppier side of Devin, but while Sky Blue is really good, Dark Matters is fucking amazing. These combine to create the best introduction to Townsend that you could give someone unfamiliar with his non-SYL work.” (Metal Injection, 2014 – læs hele anmeldelsen)

Links
Devin Townsends hjemmeside
Devin Townsend på Facebook
Devin Townsend på Twitter
Periphery på Facebook
Shinings hjemmeside
Shining på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

5 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

 1. Rasmus Bøgelund Jensen

  Best. Koncert. Eve.

  Overskriften siger det hele: Devy er en legende, og har været omdrejningspunktet for nogle vanvittigt fantastiske koncerter med så meget liv, energi og ikke mindst humor. Senest havde jeg fornøjelsen på Wacken 2014, og det var helt igennem en fantastisk oplevelse.

 2. Jacob Nielsen

  Prog smæk for alle pengene

  Puuuh! 2 af mine ynglingsbands og så i Aarhus – Det skal nok blive godt :)

 3. Emil Nielsen

  Han er en legende. Han er sjov. Han er en entertainer

  Jeg er en sand fan af denne mand. Jeg nyder at tage til koncert med ham. De leverer altid en fejlfri, sjov og mindeværdig koncert.
  Devins katalog omfavner en lang række genre alle sammen med et twist af Devins skøre verden, dette giver seriøst nogle af de mest unikke koncertooplevelser, jeg har har haft.
  Tag ind og se ham.

 4. Kristian Regel

  Periphery... Det hele værd!

  Forhåndsbedømmelse 10/6 stjerner!!

Vis flere anbefalinger