• Dicte koncert Atlas Aarhus
  • Søren Kjærgaard koncert Atlas Aarhus
  • Jesper Mechlenburg koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Dicte (voc), Søren Kjærgaard (p, comp.), Jesper Mechlenburg (moderator), Kati Brien and Cesar Joaniquet (sax), Lars Søberg (trp), Tobias Stavngaard (trb), Nikolaj Bugge (g), Lil Lacy (vc).

Kom med ind i maskinrummet…

Hvad sker der, når den etablerede jazzmusiker, komponist og arrangør Søren Kjærgaard præsenteres for en række tekster og udfordres til at arrangere og komponere musikken i et samarbejde med moderator Jesper Mechlenburg, seks musikere fra Aarhus Jazz Orchestra og sangerinden Dicte?

… Læs mere

 

Hvad sker der, når udfordringen foregår foran et publikum, og når musikerne har halvanden time til at sætte musik til et digt for til sidst at fremføre resultatet for publikum?

Kan denne øvelse rykke noget ved kunstnernes arbejdsprocesser og være med til at åbne for nye kunstneriske (om)veje? Pianisten Søren Kjærgaard har i mange år været et kendt ansigt i det danske jazzmiljø og har vundet adskillige priser for sin musik.

Dicte er en af landets mest karismatiske sangerinder. Hun slog igennem med bandet Her Personal Pain, gik siden solo med stor succes og er netop i år aktuel med albummet All Good As It Is.

Orkesteret på scenen består desuden af seks professionelle jazzmusikere fra Aarhus Jazz Orchestra.

Jazz- og poesiværkstedets moderator Jesper Mechlenburg komponerer og producerer selv musik til TV, film og teater.

Koncerten præsenteres i et samarbejde mellem Aarhus Jazz Festival, Aarhus Jazz Orchestra, LiteraturXchange og Dansk Forfatterforening i Aarhus.

Links

Søren Kjærgaards hjemmeside
Dictes hjemmeside
Jesper Mechlenburgs hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.