Dicte koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Dictes seneste album “Perfume”, det ottende album fra hendes side, udkom i 2016 på ArtPeople – fem år efter sidste soloudspil. Lyden er organisk med både en storladen og melankolsk, retro-soul’et klangbund og vokalarrangementerne med bedste Beatles-stil i centrum. Fra store støvede ballader til tæt swingende sexy rock.

… Læs mere

 

Nu har Dicte samlet sit fede band The Diamonds og er klar til turné.

Line-up:
Dicte: voc., guitar
Mads Reinhold, gui., kor
Anna Brøndsted: Keys, kor
Jesper Elnegaard, trommer
Kasper Rasmussen, bas

Albummet “Perfume” indeholder iørefaldende popmelodier, og den nærværende vokal og de personlige ind til benet-tekster kredser om emnerne kærlighed/brud, børn/forældre og nærvær/afsavn. Albummet skriver sig ind i en art moderne pop/country-tradition, hvor man gør en dyd ud af at lade banaliteterne stå frem. To af sangene – “All I Want Is You” og “Stronger” blev afspillet flittigt på DR P4. Faktisk de mest afspillede titler i artistens karriere indtil videre. Ligeledes blev Dicte inviteret i både Go’ morgen og Go’ aften Danmark med sangene!

Om den første single “All I Want Is You”, siger Dicte: ”Det har taget mig cirka 20 år at nå frem til at sige tingene uden omsvøb – at sige “All I Want Is You”, som jeg gør på førstesinglen. Det har været et helt bevidst dogme for mig på denne plade at turde sige og skrive tingene, som de er,” fortæller Dicte.

Live er Dicte & The Diamonds ganske enkelt velspillet med masser af liv, nærvær og nerve!

Om Dicte
Som én af Danmarks mest karismatiske sangerinder har Dicte gennem årtier formået at udfordre og forny sit kunstneriske udtryk. Hun er sangskriver og komponist til at væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer: Udover de musikalske solo-, duo- og bandprojekter, tæller CV’et også reklame- og filmmusik, titelmelodier til tv-serier og film- og teaterroller.

Links
Dictes hjemmeside
Dicte på Facebook
Dicte på Instagram
Dicte på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.