• Dirkschneider koncert VoxHall Aarhus
  • Raven koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Tyske Udo Dirkschneider, der har en fortid i det tyske heavy metal-band Accept, har også i eget navn vist sig at være særdeles slidstærk og produktiv.

… Læs mere

 

Om Dirkschneider
Udo Dirkschneider var i 1976 med til at danne det stilskabende heavy metal-band Accept, men forlod gruppen i 1987, hvor han i stedet søsatte projektet U.D.O., der lige som Accept opnåede stor kommerciel succes. Allerede debutalbummet “Animal House” (1987) og toeren “Mean Machine” (1988) slog tonen og succesen grundigt an, og siden har Dirkschneider slet og ret været en vulkan af foretagsomhed – konstante turnéer og højfrekvente udgivelser i det ene eller det andet regi har således stået på menuen. I start-90’erne gennemgik U.D.O. en lang række ændringer i bandbesætningen, og i 1992 kastede bandet simpelthen håndklædet i ringen, hvorefter Dirkschneider atter sluttede sig til Accept, med hvem han spillede indtil 1996. Det år gendannede han imidlertid U.D.O. for med dette band at bidrage til Judas Priest-hyldestalbummet “Legends Of Metal”, og i 1997 fulgte comeback-albummet “Solid”. Siden er det blevet til linde strømme af plader, og sidst vi studiealbummæssigt hørte fra Dirkschneider var med “Decadent” (2015), mens livealbummet “Live – Back To The Roots” udkom i 2016.

Beslægtede navne
Judas Priest
Twisted Sister
Helloween
Manowar
W.A.S.P.
Saxon

Links
Dirkschneiders hjemmeside
Facebook
YouTube
Twitter
Ravens hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Morten Stig Jørgensen

    Dirkschneider tilbage med Accept sange

    Udo har valgt at tage ud på endnu en succesfuld turne, under Dirkschneider bandnavnet- og altså ikke som U.D.O (som tidligere annonceret). Det betyder at Roots part ll turnéen udelukkende vil bestå af Accept numre. Dog med ny setliste i forhold til sidste gang de gæstede Voxhall. Årsagen er en massiv efterspørgsel worlwide efter at høre Accept sange performet af den originale vokalist. Så er du Accept fan og hungrer efter at høre flere af klassikerne- denne gang også flere af de knap så velkendte- er dette en unik mulighed.