Dopha koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Kun få billetter tilbage..!

Aarhus Volume præsenterer endnu en vinterkoncert, nu på Atlas. Denne gang med anmelderroste og meget aktuelle Dopha, der med sin seneste single ”Happy For Me” i foråret strøg til tops på den danske radio hitliste.

… Læs mere

 

Overbevisende. Tryllebindende. Ubesværet. Det er nogle af de ord, Dopha har fået med på vejen, siden hun i efteråret 2019 debuterede med singlen ”September Till June”. Allerede ved førstesinglen blev hun af toneangivende medier som Soundvenue, Politiken, Gaffa og Bands Of Tomorrow spået en lys fremtid som én af Danmarks næste store popstjerner med et sangskrivertalent, der rækker langt ud over de danske grænser. Det ser ud til, at profetierne kommer til at holde stik.

Siden Sofie Dopha flyttede fra hjemstavnen Romalt til København, har hun udgivet to populære sange, spillet anmelderroste headliner-koncerter og blevet booket til toneangivende – og nu desværre aflyste – festivaler såsom Spot Festival, Roskilde Festival og Musik i Lejet. Nu udgiver Dopha sin mest fuldende komposition til dato, “The Game”, der handler om at være forelsket i idéen om et andet menneske.

Om sangen fortæller Dopha:

”Jeg har altid været lidt af en drømmer. Derfor oplever jeg på godt og ondt, at jeg inviterer mig selv i tanken eller fantasien om noget, og når virkeligheden så rammer, kan den ramme hårdt. Jeg havde været i et forhold, hvor jeg var blevet i tvivl om vi i virkeligheden bare var mere forelsket i idéen om hinanden. Men spillet imellem os var alligevel for pirrende og nærmest for afhængighedsskabende til at stoppe.”

Udover at lytte til den nye single kan publikum se frem til at opleve Dopha live i efteråret, hvor hun sammen med sit velspillende band skaber et mere råt og rocket lydbillede.

Kom og se Dopha tage revanche for sommerens mange aflysninger når Aarhus Volume præsentere Aarhus-stoppet på Dophas spillestedsturné til oktober.

Links

Dopha på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.