Drums koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Fire fantastiske slagtøjsspillere mødes til ekstatisk trommefest på Atlas.

… Læs mere

 

Stefan Pasborg (trommer)
Kristoffer Sjelberg (trommer)
Rune Olesen (percussion)
Jacob Andersen (percussion)

Der bliver tale om en virtuos og berusende rejse ind i trommernes univers, når fire af landets ypperligste slagtøjs-mænd smækker talenterne sammen én aften, hvor det kun er trommerne, der får lov at være i centrum.

De fire trommeslagere har rødder i forskellige genrer og musikalske traditioner, men ét har de til fælles: Den dybt passionerede tilgang til slagtøjet og det sublime groove. Det vil de sammen fejre til en sveddryppende dansefest, som eksklusivt præsenteres på Atlas. Et must for alle med hang til mesterligt trommespil.

Stefan Pasborg er én af landets førende jazztrommeslagere, der dog heller ikke afholder sig fra at hente inspiration i beskidt rock’n’roll, afrobeat, balkan-musik med mere. Han har flere gange besøgt Atlas med blandt andre Ibrahim Electric.

Kristoffer Sjelberg kendes også under navnet Stunn Gunn og er blandt andet den ene del af duoen EaggerStunn, ligesom han har ageret trommeslager for blandt andre Malk De Koijn og Bikstok Røgsystem.

Rune Olesen er én af Danmarks mest eftertragtede trommeslagere og percussionister, der har medvirket på et hav af udgivelser med navne som Lars H.U.G., The Savage Rose, C.V. Jørgensen med flere.

Jacob Andersen er også en legendarisk dansk percussionist, der har medvirket på en lang række indspilninger med danske pop- og rockmusikere fra 1970’erne og frem til i dag – han er én af de mest benyttede danske musikere overhovedet.

Et sandt mesterhold, som det uden tvivl bliver forrygende at opleve sammen på Atlas!

Link
Stefan Pasborgs hjemmeside

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.