Ebbot Lundberg koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

10. maj: Vi har fanget Ebbot Lundberg til en kort snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

På sin 50-års fødselsdag den 26. februar udgav det svenske rockikon Ebbot Lundberg sin længe ventede solodebut, “For The Ages To Come” i Sverige. Og ikke nok med det – han fejrede simpelthen sin fødselsdag med et besøg i lænestolen hos Skandinaviens mest populære talkshow-host Skavlan, hvor han også optrådte med sit band The Indigo Children. I Danmark rammer debuten først den 22. april, men så får vi til gengæld også fornøjelsen af besøg fra den tidligere frontmand i rocksuccesen The Soundtrack Of Our Lives, som således denne aften, den 14. maj, gæster Aarhus.

… Læs mere

 

Om Ebbot Lundberg
Efter at have ageret frontfigur og kreativ snedker i både Union Carbide Productions og The Soundtrack of Our Lives (to af svensk musikhistories mest indflydelsesrige rock acts, med hvilke han har optrådt på Roskilde Festival ved flere lejligheder) er det endelig tid for en egentlig solodebut fra Ebbot Lundberg. Hidtil er det i solo-regi blevet til et instrumental-album og et par enkelte EP’er.

Han er kendt som faderfigur for nutidens stoner- og psykedeliske rock i Sverige, idet han med især The Soundtrack Of Our Lives stod på scenen med rober og langt skæg. Som en anden hippie-messias kunne han finde på at smide tøjet eller sætte sig i rundkreds med publikum og synge. Hans enestående karisma gav genlyd i udlandet og førte blandt andet til, at bandet blev udgivet på Motown, en amerikansk Grammy nominering, utallige verdensturnéer og TV-shows (blandt andet David Letterman, Jay Leno, Conan O’Brien og Jools Holland).

“For The Ages To Come” er 12 skæringer, der tager lytteren med på et musikalsk syretrip. Fans af The Soundtrack Of Our Lives kan med ro i sjælen fortsætte her, for Ebbot Lundberg begår endnu en gang melodiske ørehængere af sædvanlig høj kaliber og får samtidig sat sit vokale aftryk med sin genkendelige og sublimt klingende stemme.

Ebbot Lundberg er blevet allemandseje i Sverige, efter han har haft eget sommertalkshow på svensk radio P1, han har optrådt på Allsång på Skansen og været med i Sveriges svar på Toppen af Poppen.

Ebbot Lundberg arbejder også som producer og har stået bag album med artister som Nicolai Dunger, The Oholics, Jane Birkin, Turbonegro, The Cardigans og Caesars med flere.

Endvidere har Ebbot Lundberg gang i et spændende projektkaldet Five Billions in Diamonds, som han har søsat sammen med medlemmer af Portishead, Spiritualized, Ocean Blue og produceren Butch Vig. En udgivelse er planlagt senere på året.

Interview med Ebbot Lundberg
What can the audience expect from the show?
“Anything basically. We don’t plan the shows – everything is now. Except from that we will play a lot of songs – even tunes that I wrote with Union Carbide and The Soundtrack Of Our Lives. And maybe two sets.”

What merch do you bring?
“Vinyl LP’s, EP’s and singles, t-shirts, napkins and some furniture if possible.”

Which song do you prefer performing live?
“”Glad To Have You Back” and “I See Forever”.”

What is the best thing about being on tour?
“That you are on the move from place to place discovering new patterns in life.”

What is the best thing about returning from a successful tour?
“That it was not an unsuccessful tour and the spreading of the gospel.”

What are your plans for the rest of 2016?
“To survive and do what we do – which is saving the planet from shit and raise everything to a higher level.”

Beslægtede navne
The Soundtrack Of Our Lives
Olle Ljungström
Love Antell
Ola Salo

Links
Ebbot Lundberg på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.