Eirene koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Til april vender de lokale pop-håb EIRENE og PALA tilbage til Atlas, og med sig bringer de denne gang også den talentfulde københavnske popsmed Favor.

… Læs mere

 Forvent en aften, hvor tre talentfulde kunstnere viser deres nyeste musik, som de arbejdet på i månedsvis, frem for første gang!

En typisk koncertaften består af ét hovednavn og ét supportband. Men EIRENE, Favor og PALA vil gerne gøre tingene lidt anderledes. Derfor sætter de hinanden i stævne på udvalgte venues i Danmark i løbet af foråret 2018 – heriblandt Atlas, hvor århusianske EIRENE og PALA vil være på hjemmebane.

Fællesnævner for alle tre artister og bands er en ubeskrivelig kærlighed til musikken og ikke mindst til at møde sit publikum ude på spillestederne. GAFFA var meget begejstret for både PALA og EIRENE efter deres koncert på Atlas i efteråret og kvitterede med 5 stjerner til begge.

Både PALA og EIRENE udgav i foråret/sommeren 2017 en single hver, og Favor udgav sin debutsingle i oktober 2017. Alle tre artister vil samtidig være aktuelle med EP’er og nye singler i foråret 2018.

EIRENE har imponeret publikum med deres fanden-i-voldske, højenergiske soul-pop. Fra Pumpehusets Byhave til Atlas i Aarhus, fra Midsommer Festival til Gimle Sound-Tjek Festival. Senest har EIRENE udgivet singlen ‘Never Enough’, og nye singler venter i foråret 2018.

PALA er kendetegnet ved forsanger Søren Ulsigs smukke, mørke og dystre vokal, som mest af alt minder én om Nick Cave og i fællesskab med sine tre bandkammerater skaber de i PALA elegante popsange, som det er umådeligt svært ikke at synge med på. Senest har PALA udgivet singlen ‘Weekend Girl’, og til april vil de være aktuelle med deres debut-EP.

Favor udgav sin debutsingle ‘Hole In The Heart’ i oktober 2017 og har siden arbejdet intenst i øvelokalet med sit band for at blive klar til at give publikum en kæmpe fest med hans retro-80’er popsange. Ligesom PALA, så Favor udgiver sin debut-EP i april 2018.

Links
Facebook
Hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.