Eirene koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

11. april: Vi har fanget Eirene, Pala og Favor til snakke om koncerten – læs interviews’ene længere nede.

En typisk koncertaften består af ét hovednavn og ét supportband. Men Eirene, Favor og Pala vil gerne gøre tingene lidt anderledes. Derfor har de sat hinanden i stævne på udvalgte venues i Danmark i løbet af foråret 2018.

… Læs mere

 

Gaffa var meget begejstret for både Pala og Eirene efter deres koncert på Atlas i efteråret og kvitterede med fem stjerner til begge.

Favor har netop udgivet singlen “Slowly Dancing” fra hans kommende EP. Også Pala har udgivet singlen “Breathing In” fra deres kommende EP, og Eirene følger trop med en single den 2. marts.

Eirene har imponeret publikum med deres fandenivoldske, højenergiske soul-pop. Fra Pumpehusets Byhave til Atlas, fra Midsommer Festival til Gimle Sound-Tjek Festival. Eirene har udgivet singlen “Never Enough”. Eirene udgiver nye singler i foråret 2018.

Pala er kendetegnet ved forsanger Søren Ulsigs smukke, mørke, dystre vokal, som mest af alt minder én om Nick Cave, og sammen skaber Pala elegante popsange, som man ikke kan undgå at synge med på. Pala har udgivet singlen “Weekend Girl”. Pala spillede som Eirene til Gimle Sound-Tjek Festival i 2017. Pala udgiver deres debut-EP i april 2018.

Favor udgav sin debutsingle “Hole In The Heart” i oktober 2017 og har siden arbejdet intenst i øvelokalet med sit band for at blive klar til at give publikum en kæmpe fest med hans retro 80’er-popsange. Favor udgiver sin debut-EP i april 2018.

Interview med Eirene
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Fra vores side kan de forvente et hjernedødt godt set med en masse nye sange, som vi aldrig har spillet før. Det bliver energisk og vildt, men også lidt følsomt og frækt.”

Hvad er jeres forhold til aftenens øvrige bands?
“Jeppe alias Favor har vi faktisk kun mødt en enkelt gang til vores managements julefrokost, og han er pissesød. Vi glæder os til at lære ham bedre at kende til de tre koncerter i april. Pala har vi kendt i et års tid nu, og vi har det altid super grineren med dem. Vi har spillet med dem flere gange før også. Deres trommeslager Kristoffer har desuden produceret vores seneste single “Deroute”.”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“Selvfølgelig glæder vi os meget til at teste, hvad “Deroute” kan live. men vi ved ikke, om vi rigtigt har en favoritsang. Vi har en masse nye sange, som vi glæder os til at se folks reaktion på!”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Overordnet er de gået godt. Når det så er sagt, går vi super meget op detaljer, og hvordan vi er på scenen, så man får os aldrig til at sige, at vi har spillet den perfekte koncert, for det kan man ikke – det kan altid blive bedre, selvom det er gået super godt.”

Hvordan vil I beskrive jeres band-fællesskab?
“Faktisk tror vi, det er super svært for omverdenen at forstå vores forhold, da vi kan være de mest seriøse mennesker det ene øjeblik og det andet ved at smadre hinanden. Bogstavelig talt. Det er sådan en brødre-ting, og selvom vi ikke er det, føles det alligevel som om, at vi er. Det er en super rar ting, at vi ikke bare mødes som professionelle samarbejdspartnere på et eller andet musikalsk projekt, men har det her projekt som vores egen lille baby, som vi skal opfostre på én eller anden måde.”

Hvilket livenavn (band og/eller solokunstner) er jeres yndlings – og hvorfor?
“Det er fuldstændig umuligt at svare på – blandt andet fordi vi hører så sindssygt mange forskellige kunstnere, som allesammen kan noget fuldstændig forskelligt og ikke rigtig kan sammenlignes.”

Hvad er jeres planer for foråret og sommeren?
“Vi skal spille en masse koncerter og spytte en masse singler ud. Vi har også noget livesession i kikkerten inden for nærmeste fremtid. Kristian skal til Los Angeles til sommer og skrive sange, så det regner vi også med, at der kommer en masse ud af.”

Interview med Pala
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Man kan forvente en optræden, der oser af høj energi, sexet stemning og en masse sange om kærlighed. Vi spiller hele vores nye EP for første gang, og det glæder vi os rigtig meget til!”

Hvad er jeres forhold til aftenens øvrige bands?
“Både drengene i Eirene og Favor er nogle af vores gode venner. Vi har spillet nogle gange med Eirene før, og de leverer altid varen. Det er første gang, vi spiller med Favor, og vi glæder os til at opleve ham live! Det tegner desuden til at blive en rigtig god efterfest – det plejer det at være med de drenge!”

Hvad har I med af merch?
“Intet – det er stadig i støbeskeen.”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“Indtil nu har det helt sikkert været “Weekend Girl” – det var det eneste nummer, vi havde ude i et stykke tid, og man kunne mærke på publikum, at de kendte nummeret og sang med og så videre. Mon ikke der kommer et nyt yndlingsnummer fra EP’en i denne omgang?”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Vi har altid en fest, når vi står på scenen. Sidst vi spillede var på Gimle i Roskilde, og det var vildt fedt! Men der er noget specielt over at spille i vores hjemby, Aarhus, så denne koncert skal nok nå nye højder!”

Hvordan vil I beskrive jeres band-fællesskab?
“Vi er alle bedste venner, og når vi ikke laver musik, hænger vi også ud sammen. One love.”

Hvilket livenavn (band og/eller solokunstner) er jeres yndlings – og hvorfor?
“Lige nu har vi alle sammen optur over Father John Misty, The War On Drugs og The Minds Of 99. De er gode på hver deres måde – fælles for dem alle er, at de er vanvittige til det, de gør, live!”

Hvad er jeres planer for foråret og sommeren?
“At lave mere musik og spiller flere koncerter – det er det, vi elsker!”

Interview med Favor alias Jeppe Gade
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Atlas er tourstarten, og bandet og jeg går efter en farverig start på foråret med masser af tempo på. Vi har en spritny EP med i bagagen, som kommer til at danne fundament for vores sæt denne aften. Hele pladen er lavet til at få rummet til at gynge, groove, hoppe og danse. Så jeg synes da, at publikum skal forvente den perfekte koncert til en forårsaften i Aarhus.”

Hvad er dit forhold til aftenens øvrige bands?
“De er fandme dejlige! Allesammen! De er hamrende dygtige, og så er jeg temmelig vild med, at de repræsenterer to forskellige sider af, hvad jeg selv elsker ved popmusik. Eirene er den bombastiske storladne elektropop, og Pala er den dybfølte melankolske croonerpop.”

Hvad har du med af merch?
“Vi prøver at få overtalt vores booker (og nok også jer Atlas?) til at tage konfettikanoner med. Jeg ved godt, at det ikke helt er merch. Medmindre man selvfølgelig napper sig et lille stykke farvet papir med hjem, efter farveregnen er blevet fyret af.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Den kommende single “Chocolate Cheekbone” har så meget energi i sig, at jeg tit er temmelig forpustet, når vi når til sidste omkvæd.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Favor fik sig en temmelig vild start på live-scenen, da jeg varmede op for norske Sigrid i et pakket Vega tidligere på året. Det var en mandag. Det var i januar. Men det var der ikke rigtig nogen, som havde fattet den aften. Publikum var virkelig på og helt klar til at gynge med.”

Hvordan vil du beskrive dine bandkolleger?
“Til alle koncerter har jeg Mark og Daniel med. De var med til at skrive nogle af første sange til Favor og er min optik en fasttømret del af projektet. Verdens bedste drenge og jeg er glad for, at de bakker Favor op ude på spillestederne. Virkelig dygtige musikere og så ser de bare godt ud på en scene. Specielt når de løbe-danser på stedet under sidste nummer!”

Hvilket livenavn (band og/eller solokunstner) er dit yndlings – og hvorfor?
“Jeg elsker at blive banket igennem af Benjamin “Benal” Havs scene-persona. Jeg føler nærmest, at jeg er indkaldt til en gudstjeneste, når han begynder flowet/showet.”

Hvad er dine planer for foråret og sommeren?
“Første Favor-EP udgives den 13. april, og den skal selvfølgelig ud i sommernatten. Så vi spiller nogle koncerter rundt omkring i landet og har også en god overraskelse til lytterne midt på sommeren. Først gælder det forårstouren med Eirene og Pala.”

Links
Facebook
Hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.