Om koncerten

Ekkozone blev dannet i 2013 af percussionisten Mathias Reumert ud fra et ønske om at skabe et virtuost ensemble inden for klassisk avantgarde, minimalisme og cross-over-projekter.

… Læs mere

 

Gruppen spillede i februar 2013 sin første koncert i Mogens Dahl Koncertsalen i København, hvor man fremførte værker af Per Nørgård og Toru Takemitsu, og senere samme år blev det til maraton-koncerter med fokus på navne som Karlheinz Stockhausen, György Ligeti og Karsten Fundal.

Ligeledes i 2013 fremførte Ekkozone Steve Reich’ mesterværk “Music For 18 Musicians” for øjnene af 4.000 publikummer på Roskilde Festival – en koncert, der blev udråbt til at høre til det års bedste koncerter på festivalen.

Ensemblet arbejder i øjeblikket på udgivelser spundet om Karsten Fundal og Steve Reich – værker, der forventes at udkomme i løbet af 2015.

Anmeldercitater
“De 18 musikere gjorde det godt med deres omfattende samling af klaverer, marimbaer, xylofoner, etc., og det var helt tydeligt, at publikum var imponeret, hvilket der også var god grund til.” (Gaffa, 2013)

“Sammen med xylofoner, violin, cello, klarinet, basklarinet, maracas, marimba og kvindelige vokaler fungerede flyglerne og værket i sig selv på beskuerens ører som en våd klud gør på en tømmermandsramt pande.” (Soundvenue, 2013)

Link
Ekkozone på Facebook

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.