Emergenza Festival koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

OBS: Arrangementet flyttes til den 12. september, fordi kvartfinalerne i april ikke kan afvikles pga. lockdown – derfor kan semifinale-arrangementet her naturligvis heller ikke afholdes. Allerede købte billetter er naturligvis gældende til den nye dato.

Emergenza Festival oplyser:
“På grund af den nuværende situation omkring Corona-virus finder vi det mest ansvarsfuldt at flytte sæsonens resterende semifinaler samt finaler til et senere tidspunkt.”

Entréen lyder på 180 kroner i døren på aftenen.

Emergenza Festival er tilbage på VoxHall og sætter fokus på danske bands, grupper og artister, som endnu ikke har slået igennem. Alle genrer er velkommen i konkurrencen. Deltagerne, der i konkurrencens semifinaler har kvalificeret sig til Vest-DK finalen, får muligheden for at vise deres talent på VoxHalls scene fredag 15/5. Her afgøres det, hvem der skal spille i DK-finalen i Pumpehuset i juni.

… Læs mere

 

Emergenza Festival er verdens største musikkonkurrence for bands, grupper og artister, som spiller egen/original musik, men som endnu ikke har fået det store gennembrud. Emergenza Festival tilbyder spilletid på de bedste og mest professionelle spillesteder.

I Vest-DK finalen på VoxHall udpeger en branchejury vinderne, som deltager i den stort anlagte DK-finale i Pumpehuset i København. Den nordiske finale afholdes ligeledes i København i samme weekend som DK-finalen. Vinderen af den nordiske finale går videre til den internationale finale, hvor hovedpræmien er en europaturné.

Det skal blive spændende at se, om fremadstormende bands og grupper fra Danmark er klar til at gå efter det store gennembrud!

Links

Emergenza Festivals hjemmeside
Facebook
Instagram
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.