Emil Kruse koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

15. april: Koncerten er desværre aflyst grundet coronavirus. Købte billetter refunderes automatisk.

Emil Kruse har på trods af sin unge alder været en del af den danske musikscene i lang tid. Først som den ene halvdel af grime-duoen Sleng og senere under navnet Aesthetic, hvor han lavede 90’er-inspireret hiphop. Senest har Emil Kruses lyd gået sin sejrsgang i samarbejde med Benjamin Hav. Med mere end 4.5 millioner streams har “Air Tonight” vakt genkendelse og feststemning i hele Danmark. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

I 2016 udgav Emil Kruse debut-EP’en “Slumromantiker” under eget navn. En EP, der blev rost til skyerne af størstedelen af den danske anmelderstab.

Kruses musikalske univers kan bedst beskrives som melodiøse vokalstrofer akkompagneret af lige dele sfæriske synth-flader og 80’er Moog-bas.

2016 var Emil Kruses store gennembrudsår. Her gjorde han sig den i grad bemærket. Både med singlerne ”Hvor Hen”, ”Alt For Længe” og ”Hver Dag” og ikke mindst EP’en ”Slumromantiker”. Emil Kruse spiller fortsat for et voksende publikum, og nu er han klar til at drage ud på en større Danmarksturné, hvor han til foråret besøger ni byer på tværs af landet.

Links

Emil Kruse på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.