Emil Stabil koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er desværre aflyst grundet coronavirus. Købte billetter refunderes automatisk.

Med over 50 millioner streams og otte guld- og platinplader er Emil Stabil én af skandinaviens mest succesfulde rappere. Med ekstremt iørefaldende hooks, grænsesøgende tekster og unikke flows tvinger den danske rapper sit publikum til at tage stilling til ham. Enten hader du ham, eller også elsker du ham. For det meste er det det sidste, der gør sig gældende. Emil Stabil er nemlig én af de mest solgte rappere i Danmark. Emil Stabil har skrevet historie ved at være den første rapper i landet, der med en international feature gik nummer 1 på Spotify og blev hængende i toppen i flere måneder. Det gjorde han med platinhittet ”En Sang” feat. Gucci Mane. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

På scenen er Emil Stabil flyvende. Flere gange er hans shows blevet lukket på grund af for mange publikummer. På Roskilde fyldte han Arena til bristepunktet med en legendarisk og ukontrolleret fest. En fest, der splittede anmelderne og skabte overskrifter i samtlige større danske medier.

Et unikt fænomen

Hits som “Er Det En Fugl” og “Swimmingpool” førte til Emil Stabils store gennembrud i 2015. Den selvbetitlede debut-EP “Emil Stabil” var på toppen af albumhitlisten i mere end tre måneder. Den har samtidig over 25 millioner afspilninger. Platinsinglen “Allerede Is” var et af årets største hits og satte en tyk streg under, at det, der startede som sjov tidsfordriv i en kælder i Aarhus med partneren Lil Producer, var blevet et unikt fænomen på den danske musikscene. I 2017 blev singlen “Over Alt” valgt som Ugens Uundgåelige på P3, og endnu engang var Emil Stabil tilbage på toppen af hitlisterne.

Emil Stabil har spillet flere store nordiske festivaler som den legendariske koncert på Roskilde Festival 2017, Iceland Airwaves, Smukfest, Slottsfjell, Øyafestivalen, Grøn Koncert og mange flere. Emil Stabil har vundet priser for bedste nye navn og årets hit, tre DMA-nomineringer og seriøs airplay og turnévirksomhed over hele Skandinavien.

Links

Emil Stabil på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.