Enrico Pieranunzi koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Den italienske pianist, komponist og arrangør Enrico Pieranunzi er kendt og elsket i det meste af verden. Han er født i Rom og oprindeligt uddannet som klassisk pianist, men er ikke desto mindre blevet anerkendt som én af de største europæiske jazzmusikere nogensinde. Pieranunzi har indspillet mere end 70 albums i eget navn og spillet verden over på alle de prestigefyldte jazzfestivaler og i alle de kendte jazzklubber. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

I løbet af de seneste 10 år har han spillet mere og mere i USA og har været et hyppigt indslag på den legendariske New Yorker-jazzklub The Village Vanguard, hvor han som én af de eneste europæere nogensinde også har indspillet to live-albums – først med Marc Johnson og Paul Motion, dernæst med Donny McCaslin og Scott Colley.

Enrico Pieranunzi har ofte spillet i Danmark og har ved flere lejligheder spillet med den danske superbassist Thomas Fonnesbæk. De to indspillede i 2017 et duo-album optaget live under Copenhagen Jazz Festival. Dette album blev udgivet på pladeselskabet Stunt i 2018. I 2019 bliver der udgivet et nyt live-album med Pieranunzi, Thomas Fonnesbæk og den amerikanske trommerslager Ulysses Owens med musik fra to koncerter indspillet på Hotel Cecil under Copenhagen Jazz Festival 2018. Albummet bliver udgivet på det kendte pladeselskab Storyville.

Beslægtede navne

Brad Mehldau
Michel Petrucciani
Bill Charlap

Links

Enrico Pieranunzis hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.