• Entombed A.D. koncert VoxHall Aarhus
  • Voivod koncert VoxHall Aarhus
  • Morbid Evils koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

18. november: Vi har fanget Entombed A.D.-guitarist Nico Elgstrand til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

16. juni: Conan har af personlige årsager desværre set sig nødsaget til at aflyse Entombed A.D.-turnéen, men erstattes af Lord Dying.

Svenske Entombed A.D., canadiske Voivod og amerikanske Lord Dying udgør tilsammen en både mesterlig og mangefacetteret metal-pakke.

… Læs mere

 

Om Entombed A.D.
Dødsmetal-bandet Entombed A.D. udgøres af sanger Lars-Göran Petrov, guitarist Nico Elgstrand, bassist Victor Brandt og trommeslager Olle Dahlstedt, der indtil 2014 alle var en del af det oprindelige Entombed. Med Entombed A.D. relancerede de fire gruppen og udstak en ny retning, der hidtil har kastet to plader af sig – “Back To The Front” (2014) og “Dead Dawn” (2016), der begge er blevet flot modtaget af såvel anmeldere som pladekøbere. Mens Petrov sluttede sig til det tidligere Entombed allerede i 1988, så kom Elgstrand, Brandt og Dahlstedt først ombord i henholdsvis 2004, 2010 og 2006. Det oprindelige Entombed anses for at være regulære pionerer på den skandinaviske dødsmetal-scene, men har også flirtet med eksempelvis garagerock – blandt bandets inspirationskilder finder man navne som Slayer, Black Sabbath, Celtic Frost, Autopsy, Repulsion, Kiss, The Misfits, Motörhead og Discharge.

Interview med Nico Elgstrand fra Entombed A.D.
What can the audience expect from the show?
“They must expect the worst but hope for the best!!!!”

What merch do you bring?
“T-shirts, hoodies long sleeves, beanies,vinyls, CD’s.”

Which song do you prefer performing live?
“It varies but right now it’s “Wolverine Blues” I think.”

What is the best thing about being on tour?
“Not having to get up in the morning!!”

What is the best thing about returning from a successful tour?
“Not having to get up in the morning!”

What are your plans for the rest of 2016?
“We’re going to finish this tour, go home for December and then we start another tour in January in the US in 2017. And on it goes…”

Om Voivod
Thrashmetal-bandet Voivod blev dannet i Jonquière, Québec i 1982 og albumdebuterede to år senere med “War And Pain” og har i de mellemliggende mange år været storleverandør af udgivelser – blandt andet er det i alt blevet til 13 studiealbum, hvoraf “Target Earth” (2013) er det seneste; hertil kommer en lang række live-plader, opsamlinger, EP’er og DVD’er såmænd. Bandet har over årene gennemgået en del udskiftninger i besætningen, men 2016-lineup’et byder dog på både sanger Denis “Snake” Bélanger og trommeslager Michel “Away” Langevin, der begge var med, da starten gik dengang i 1982. Guitarist Daniel “Chewy” Mongrain og bassist Dominique “Rocky” Laroche sluttede sig til bandet i henholdsvis 2008 og 2014. Voivod gjorde sig oprindeligt i speedmetal, men har siden føjet betydelige elementer fra såvel progressiv metal som thrashmetal til deres udtryk, som er helt og aldeles deres eget.

Links
Entombed A.D. på Facebook
Voivods hjemmeside
Lord Dying på Facebook
Morbid Evils på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.