Evidence koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

1. august: Vi har fanget Evidence til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Amerikanske Evidence, der udgør en tredjedel af den indflydelsesrige hiphop-trio Dilated Peoples, er en både forrygende og meget toneangivende rapper.

… Læs mere

 

Evidence alias Michael Taylor Perretta voksede op i Los Angeles, hvor han allerede i en tidlig alder kastede sin kærlighed på skating og graffiti, men hvor han i teenageårene i stigende grad blev optaget af musikken. I 1992 dannede han sammen med MC Rakaa Dilated Peoples, der seks år senere blev til en trio med tilføjelsen af DJ Babu. Gruppen udgav i perioden 2000-06 fire album og opnåede betydelig succes. Derefter så Evidence sit snit til at forsøge sig med en solokarriere, og manden albumdebuterede således i eget (kunstner)navn med “The Weatherman” i 2007. Hans andet album, “Cats & Dogs”, landede i 2011 og blev hans hidtil største kommercielle succes – en succes, der rundt regnet blev matchet af “Lord Steppington” (2014), som blev skabt i samarbejde med The Alchemist; Step Brothers kaldte de sig. Ligeledes i 2014 fandt Evidence tid til at tage tråden op i Dilated Peoples-regi – således udkom albummet “Directors Of Photography” samme år. Her i 2018 gælder det mandens tredje solo-album, “Weather Or Not”.

Interview med Evidence
What can the audience expect from the show?
“A night to remember.”

What merch do you bring?
“Merch? I dunno, vinyl, shirts, cds – that’s definitely not the reason I’m coming. Grab a vinyl though, that’s gonna be a goody to have a couple years from now.”

Which song do you prefer performing live?
“”In The Air Tonight” by Phil Collins.”

How have your most recent concerts been?
“Life changing experiences”

How would you describe your backing band (if you bring any)?
“Just a DJ. He’s too scared to use a mic, so I do all the vocals.”

Which live act (band and/or artist) is your favorite – and why?
“Anyone on Rhymesayers usually has a great show. I always gotta step it up and make sure I’m doing my best.”

How would you describe your latest album, “Weather Or Not”?
“Well balanced. I think I gave a lot of me without going over the Emo cliff. I feel it could be my best album.”

What are your plans for the autumn?
“Gonna try to wear shoes as little as possible.”

Nicho1 & Metalelefant
Bag bandet Nicho1 & Metalelefant står de to aarhusianske rappere og producerer Emil Vegeberg aka. Lax/Laxen og Nicholai Friis Pedersen aka. Nicho1.

På debutudgivelsen “Ensom Laika”, der er udgivet via Run For Cover & Monstar Media er stilen HipHop med store forbogstaver. Der samples, der repræsenteres på mikrofonen, og der bliver scratchet til den store guldmedalje af hele tre medvirkende dj’s: Dj FMD, Swab og Def Star Audio Emperor. Resultatet er blevet et tungt quirky. funky, støvet, lækkert og til tider dystopisk lydunivers på albummets i alt otte skæringer.

Hvad angår features på pladens vokalside, så har duoen valgt at kigge ind ad i deres eget crew af Aarhus-legender. Således gæstes pladen af Sawyer, marki snøre og Ham Den Lange, der alle tre er gode venner og i forvejen tætte samarbejdspartnere med Emil og Nicholai.

Live får gruppen som altid selskab af legenden Dj FMD.

Beslægtede navne
Black Milk
Fashawn

Links
Evidence på Facebook
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.