• Fallulah koncert Atlas Aarhus
  • Moonbee koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Fallulah har haft et meget travlt 2019, og der er absolut ingen indikationer på, at det kommer til at gå mere stille for sig resten af året, da der både er flere EP’er samt en tour på vej. Denne aften gæster hun Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Siden december 2018 har sangerinden udgivet de tre populære singler “God Bless You”, “Bloodline” og senest balladen “Dysfunctional”. “Bloodline” ligger i skrivende stund nummer 15 på den danske Airplay Chart. De tre singler har vakt interesse i hele Skandinavien og blev blandt andre bakket op af Spotify, som valgte at inkludere sangene på New Music Friday- playlisterne.

EP’en “All My Eyes Are Open (part I)” er første del af Fallulahs EP-kollektion, som kommer til at bestå af i alt to EP-udgivelser, der begge udkommer i år. EP’erne og de nye sange markerer begyndelsen på en ny tid for Fallulah, som i år kan fejre 10-året som husholdt navn på den danske musikscene. Siden hendes toneangivende start har hun været en original og banebrydende artist, der altid udfordrer sig selv og sine lyttere med sin skæve, genreblandende og catchy popmusik.

Selvstændig ener

Der findes næppe mange mennesker i Danmark, der ikke kan synge med på mindst et par af de store hits, hun har leveret igennem årene. Her 10 år efter debutsinglen “I Lay My Head” viser hun fortsat, at hun er en ener, der tør gå sin egen selvstændige vej. Det understreges blandt andet af, at Fallulah nu kan tilføje pladeselskabsejer til det imponerende CV.

Til efteråret kickstartes Fallulahs Danmarks-tour, som kommer til at byde på et stærkt mix af ældre og nye numre.

Om touren udtaler Fallulah selv:
“Jeg elsker at skrive og indspille min musik, men det har altid været på scenen, jeg har følt mig allerfriest. Den energi og forbindelse, der opstår mellem mig og publikum, er helt magisk. Det er den reneste linje imellem musikken, og dem der lytter, lige dér som den udspiller sig live foran dem. Jeg er gået i gang med at planlægge et show, som bliver personligt, frit og med høj energi. Jeg har sparet sammen på optræden-kontoen til virkelig at kunne komme ud nu og give den alt, hvad jeg har. Glæder mig sindssygt meget allerede.”

“All My Eyes Are Open (Part I)” udgives den 7. juni 2019 på Fallulahs eget pladeselskab La Boom Records.

MoonBee & The Astronauts

Sammen med sine Astronauter skaber MoonBee et musikalsk univers, der udfolder sig i glitrende galakser. Musik fyldt med metaforer, der sender fantasien på en rejse ind i en stjernetåge af følelser.

En erindringsbog om at være et lillebitte væsen i et uendeligt univers. Hop ombord på rumraketten, indhyl dig i stjernetåger og oplev passager af vægtløshed, hvor der er plads til at frigøre eufori.

3, 2, 1, – gør klar til affyringen.

Links

Fallulahs hjemmeside
Facebook
Twitter
Instagram
SoundCloud
YouTube
MoonBee på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.