• Fallulah koncert VoxHall Aarhus
  • Who Is Louis koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

10. marts: Vi har fanget Fallulah til en kort snak om koncerten – læs mini-interviewet længere nede.

Efter to albums, et hav af hits og en P3 GULD Award er Fallulah tilbage. Hun har signet album-deal med Instant Records i USA, ejet af legenden Richard Gottehrer, og er desuden kommet under vingerne hos den internationalt anerkendte manager, amerikaneren Scott Cohen. Med dette team bag sig er hun klar med det første single-udspil “Social Club” fra sit tredje album, der er sat til at udkomme i indgangen til 2016.

… Læs mere

 

Fallulah fortæller om “Social Club: “Jeg skrev “Social Club” i LA. Jeg hang ud med min ven Max fra bandet MS MR, og han spillede en rå udgave af et instrumentalt track, han havde lavet. Jeg elskede det, tog tracket med mig og skrev sangen i et go, imens jeg sad med mine venner i mit køkken. Teksten flød bare ud af mig.”

”Jeg tror, at et sted som LA kan afføde et stort pres om at passe ind i en bestemt kasse og jeg ønskede at skrive en sang, der kunne omfavne mine følelser på det punkt. Da jeg voksede op, følte jeg tit presset om at passe ind. Jeg kan huske, at da jeg var 15, havde jeg udklip med Gisele Bundchen i en lille pink bikini på min væg. Jeg så på den hver dag og fortalte mig selv, at jeg måtte se ud lige som hende for at være okay. Selv nu er jeg ikke usynlig, men jeg føler mig tilpas med mig selv det meste af tiden. Jeg føler et stort ansvar for at være autentisk og prøver ikke på at tilføje til de urealistiske forventninger, som mange mennesker stræber efter.”

“Social Club” er produceret af Fallulah i samarbejde med briten Liam Howe, der også er kendt for hans arbejde med Marina & The Diamonds og Lana Del Rey.

Mini-interview med Fallulah
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Det bliver en vildt sjov aften med både de nye numre fra “Perfect Tense” og et udpluk af mine største hits fra de to foregående album. Jeg har et knivskarpt tre-personers band med bestående af min trommeslager Lasse Herbst, guitarist Una Skott og keyboardspiller/bassist Amanda Wium.”

Hvad har du med af merch?
“Jeg holder det relativt simpelt – har fået lavet nogle utroligt smukke limited edition A3-plakater i et lækkert tykt papir i to forskellige designs. Derudover har jeg det nye album med plus et udvalg af mit merch fra de andre album.”

Hvilken er din favorit-sang at fremføre live?
“Lige nu er jeg rigtig vild med at spille min nye single “Perfect Tense”, som er titelnummeret fra albummet. Den har en virkelig god energi, og jeg kan fornemme, at folk er super-meget med på den. Jeg er også rigtig glad for at spille de lidt mere dæmpede numre som “Swimming Pool” og “Vandalain”.”

Hvad er det bedste ved at være på turné?
“Det bedste er, at man får lov at komme ud og se folk i øjnene og spille den musik, som man har arbejdet så længe på at få lov at dele. Det føles som en gulerod, der hænger og lokker, når jeg har siddet i sene nattetimer og kommenteret på mix ovre fra New York og revet mig selv i håret over alle de små detaljer, der skulle være helt rigtige. Det er jo derude på scenerne, at man kan mærke, hvad musikken kan.”

Hvad er det bedste ved at vende hjem fra en veloverstået turné?
“Jeg kan godt få helt post-tour blues, når de slutter. Men så er det super-dejligt at kunne tænke tilbage på alle de gode stunder og alle de fantastiske mennesker, man fik mødt undervejs. Heldigvis er dette kun startskuddet, så jeg har en masse fede shows at se frem til endnu, er jeg sikker på.”

Hvordan har modtagelsen af dit nye album, “Perfect Tense”, været?
“Modtagelsen er gået over al forventning. Det er jo mit tredje album her i Danmark, og alle, der selv er i musikbranchen, ved, at det svarer til en utrolig lang karriere. Efterhånden er folk så hurtigt videre, fordi vi bliver fodret med det nye og det fede hvert sekund, så det med at kunne mærke en loyalitet og en fortsat opbakning har virkelig betydet utrolig meget. Jeg har så meget mere i mig at byde på, og er glad for at få chancen for at vise det.”

Who Is Louis
Who is Louis er et electropopband fra Aarhus, som spiller atmosfærisk synthpop med inspiration af 80’ernes lydideal. Trioen udgiver i marts deres debutalbum.

Links
Fallulahs hjemmeside
Fallulah på Facebook
Fallulah på Twitter
Fallulah på Instagram
Fallulah på SoundCloud
Fallulah på YouTube
Who Is Louis på Facebook
Who Is Louis på SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.