Farveblind koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

6. november: Vi har fanget Farveblind til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Farveblind blev hurtigt kendt i den danske undergrund for deres intense og energiske live-performance. Rygtet spredte sig omkring den hårdtslående, elektroniske aalborgensiske duo. Det resulterede i shows på Roskilde Festival og hele fem koncerter på Spot Festival i 2017. Herefter åbnede dørene sig til udlandet. Duoen brugte det meste af 2018 på at spille på anerkendte internationale showcases. Eksempelvis Ment i Slovenien, Reeperbahn i Hamborg, By:larm i Oslo, Prague Nouvelle, Europavox Wien, Ja Ja Ja i Berlin og Nordic Delight Amsterdam. Det blev endda til shows i både Kina og Thailand og på hele Europas branchefestival Eurosonic. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

For at understrege seriøsiteten af dét, som den danske duo beskriver som “Farveblind 2.0”, har de teamet up med den legendariske producer og mixer Steve Dub. Steve skabte et navn for sig selv gennem den britiske undergrundsscene i 90’erne. Han har arbejdet med nogle af de mest indflydelsesrige kunstnere gennem de sidste 20 år. Blandt andet har Steve Dub arbejdet intenst og loyalt med artister som The Prodigy, The Chemical Brothers, Moby og New Order. Det har gjort, at han har kunnet stå som afsender af seks nummer et-albums i UK, 10 millioner solgte albums samt modtaget tre Grammys. Samarbejdet endte ud i debut-EP’en “Boxes”, der udkom i januar 2019.

Siden udgivelsen har Farveblind igen været ude og flytte grænser for deres live-performance. Først ved at stjæle al opmærksomheden til årets Gaffa Awards. Siden hen med en velbesøgt og anmelderrost koncert på Spot Festival. Sommeren byder på udenlandske festivaler som Rock For People (CZ), Stereoleto (RUS), Grapefestival (SK) og åbningen af Apollo-scenen på Roskilde Festival.

Interview med Farveblind

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Altså, hør nu lige her. Vi har kun haft kæmpe store oplevelser i Aarhus. Vi glæder os mere til det her, end vi for eksempel glæder os til juleaften. And that’s true.” – Magnus.

“Det kan jeg simpelthen kun være enig i, min fine ven. Alle, jeg kender, fra Aarhus er gode mennesker med flotte moralske kodekser, flot hår og fed tøjstil og så videre.” – Jens.

“Sidst vi spillede i Aarhus, sådan officielt, var til Spot Festival 2019, hvor der i hvertfald var et sted mellem 50 og 2000 mennesker. Hvilket er virkelig flot for vores shows.” – Anders.

“Man kan forvente rigtigt meget af vores show. Faktisk så meget, at det er nemmere at sige, hvad du ikke kan forvente. Det kunne for eksempel være et royalt besøg under koncerten, eller at vi deler gratis sambuca ud. Men udover det så kan du, ja dig dér, altså forvente rigtigt meget.” – Magnus.

Hvad kan I afsløre om sætlisten?
“Jamen, vi spiller faktisk fem nye sange med henblik på at teste dem på jer altså. Nærlæse jeres reaktioner og følelser under fremførelsen. Hvis den er god, skal det jo udgives nemlig.” – Jens.

“Det er også vigtigt at pointere, at vi er rigtig stolte af de mennesker, der har været med til at lave de her fem sange! De personer finder man nok ud af, hvem er under liveshowet.” – Magnus.

Hvad har I med af merch?
“Vi har selvfølgelig vores dejlige EP “Boxes” med på LP til den overkommelige pris af 100 kroner. Vi signerer den selvfølgelig med glæde, hvis man er sådan en type.” – Anders.

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“Uhhh, det er nok et nyt nummer!” – Magnus.

“Enig! Klart et nyt nummer!” – Jens.

“Tænker vi på det samme?” – Anders.

“Det tror jeg!” – Magnus.

“Altså dén der?” – Jens.

“Ja ja, den der med ham der!” – Magnus.

“Ja, den der!” – Jens.

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Sindssygt godt! Folk har virkeligt taget rigtig godt imod det her materiale! Det gør os skide stolte og glade helt ind i vores små mavser.” – Jens.

“De to første shows på touren har bare været en kæmpe optur! Der er ingen grund til, at Atlas skulle blive alt andet end det samme!” – Anders.

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Jamen. Et godt råd i livet er jo altid lige at ringe til én, man elsker, og lige sige “hey du, jeg holder af dig”, men udover det kan man jo selvfølgelig sætte vores EP på. Kigge på vores dejlige musikvideoer eller sætte vores rimelig hårde Spotify-playliste ved navn “:^)” på. Så er man sgu rimelig proppet!” – Jens.

Mathaeusss

Bag aliaset Mathaeusss finder vi den København-baserede nordjyske producer Mathias Dahl Jensen. Mathaeusss er hans nyopstartede solo-projekt, som tydeligt afspejler Mathias’ besættelse af analoge synthesizers og store kærlighed for elektroniske produktioner. Med vokal-samples og melodiske, tunge beat-centrerede tracks skaber Mathaeusss et troværdigt og medrivende 80’er-inspireret lydbillede, som vækker associationer til eurowave-bevægelsen.

Links

Farveblind på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.