Farveblind koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Farveblind blev hurtigt kendt i den danske undergrund for deres intense og energiske live-performance. Rygtet spredte sig omkring den hårdtslående, elektroniske aalborgensiske duo. Det resulterede i shows på Roskilde Festival og hele fem koncerter på Spot Festival i 2017. Herefter åbnede dørene sig til udlandet. Duoen brugte det meste af 2018 på at spille på anerkendte internationale showcases. Eksempelvis Ment i Slovenien, Reeperbahn i Hamborg, By:larm i Oslo, Prague Nouvelle, Europavox Wien, Ja Ja Ja i Berlin og Nordic Delight Amsterdam. Det blev endda til shows i både Kina og Thailand og på hele Europas branchefestival Eurosonic. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

For at understrege seriøsiteten af dét, som den danske duo beskriver som “Farveblind 2.0”, har de teamet up med den legendariske producer og mixer Steve Dub. Steve skabte et navn for sig selv gennem den britiske undergrundsscene i 90’erne. Han har arbejdet med nogle af de mest indflydelsesrige kunstnere gennem de sidste 20 år. Blandt andet har Steve Dub arbejdet intenst og loyalt med artister som The Prodigy, The Chemical Brothers, Moby og New Order. Det har gjort, at han har kunnet stå som afsender af seks nummer et-albums i UK, 10 millioner solgte albums samt modtaget tre Grammys. Samarbejdet endte ud i debut-EP’en “Boxes”, der udkom i januar 2019.

Siden udgivelsen har Farveblind igen været ude og flytte grænser for deres live-performance. Først ved at stjæle al opmærksomheden til årets Gaffa Awards. Siden hen med en velbesøgt og anmelderrost koncert på Spot Festival. Sommeren byder på udenlandske festivaler som Rock For People (CZ), Stereoleto (RUS), Grapefestival (SK) og åbningen af Apollo-scenen på Roskilde Festival.

Links

Farveblind på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.