Farvel til mesteren koncert atlas aarhus

Om koncerten

10. April: Aarhus Jazz Orchestra ændrer deres tidligere annonceret koncert “Jazz For Dummies” til mindekoncerten “Farvel Til Jazzmesteren”, som hylder Fatmans kærlighed til musikken og til fællesskabet. Ønsker man at få refunderet sine billetter, bedes man kontakte vores billetudbyder, Billetten, på telefonnummer 70 20 20 96 eller mail-adresse info@billetten.dk senest den 24. april.

Medvirkende: Aarhus Jazz Orchestra, vært Jonas Visti og dirigent Nikolai Bøgelund.

… Læs mere

 

Bemærk: Entréen lyder på 65 kroner for unge under 27 år – denne billettype tilgås ved at klikke på “Tilføj til kurv” i boksen til højre.

Til maj mindes Aarhus Jazz Orchestra Master Fatman ved fire koncerter på Godset (Kolding), Musikken Hus (Aalborg), Stars (Vordingborg) og Atlas (Aarhus).

Mindekoncert

Koncerterne har længe været i kalenderen som Jazz For Dummies – en musikalsk rejse gennem jazzhistorien med Master Fatman som ærlig og kærlig vært – men hans pludselige, og meget sørgelige, død gør, at vi i stedet for mindes Danmarks jazzmester med en koncert, der hylder hans kærlighed til musik, jazz, fællesskab – og livet i det hele taget.

Med radioklip, anekdoter og musik vil Jonas Visti guide publikum gennem aftenen. Jonas er til daglig radiovært på DR P8 Jazz, og har som DJ, konferencier og jazz-formidler rejst land og rige tyndt med sin kærlighed til musikken.

Jonas var gode venner med Master Fatman og beskriver tykmesteren, som manden der lærte ham alt om radio, musik og det at være DJ. Deres seneste samarbejde var på Statens Museum for Kunst, hvor de sammen lavede lydsiden til den store forårsudstilling med skulptøren Sonja Ferlov Mancoba. Derudover har de lavet mixtapes, radioprogrammer, DJ-events og meget andet.

Til koncerten skal vi høre Aarhus Jazz Orchestra spille nogle af Master Fatmans yndlingsnumre. Vi skal høre gamle og nye optagelser af Master Fatman, som Jonas Visti har gravet frem af DR’s arkiver. Vi skal høre historier om Master Fatman, og ikke mindst skal vi i fællesskab mindes jazzmesteren og trække os selv i ørerne til tonerne af den jazz, han elskede så højt.

Aarhus Jazz Orchestra har besluttet at udbetale Master Fatmans honorar til hans familie.

Links
Master Fatmans hjemmeside
Aarhus Jazz Orchestras hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.