Wycliffe Gordon koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Koncerten er en siddekoncert.

Kom med til et festfyrværkeri af en koncert, når Aarhus Jazz Orchestra hylder den New Orleans-inspirerede jazz sammen med basunisten Wycliffe Gordon.

… Læs mere

 

Fat Tuesday kendes bedre under titlen Mardi Gras – den store festdag i New Orleans. Her er liv og fest i gaderne, og den bedste New Orleans style jazz kan høres på hvert et spillested. Aarhus Jazz Orchestra har taget disse sprudlende festligheder til sig og præsenterer igen i år Fat Thursday! – denne gang med basunist Wycliffe Gordon.

Wycliffe Gordon er en anerkendt amerikansk basunist, komponist, arrangør og underviser. Han er et sandt multitalent, der udover sit højtestimerede basunspil også mestrer andre karakterer fra den klassiske jazz- og swingstil, eksempelvis “scat”, som især er fremtrædende i jazz helt tilbage fra 1930’erne. Han har samarbejdet med et utal af exceptionelle jazzvirtuoser såsom Joe Hendersen, Tommy Flanagan, Shirley Horn og Dizzie Gillespie. Foruden Fat Thursday på Altas kan koncerten også opleves ved det årlige Riverboat Festival i Silkeborg.

Kom med og få et ordentligt skud fest, farver og New Orleans inspireret jazz, når Aarhus Jazz Orchestra og Wycliffe Gordon løfter taget på spillestedet Atlas i Aarhus.

Aarhus Jazz Orchestra (tidl. Klüvers Big Band) er et professionelt dansk bigband grundlagt i 1977 af den legendariske Jens Klüver. Gennem årene har orkestret spillet med en lang række internationale solister som såsom Kurt Elling, John Scofield, David Sanborn, Jamie Cullum, Dee Dee Bridgewater m.fl. Orkestret spiller mere end 80 koncerter årligt i både ind- og udland og laver en lang række projekter, der spænder imponerende vidt rent kunstnerisk. Bandet har ved mange lejligheder høstet stor anerkendelse med flere DMA-priser og -nomineringer samt fornem omtale i både danske og udenlandske medier til følge. Orkestret tæller nogle af de bedste danske jazzmusikere og solister på højeste kunstneriske niveau, og sammen formår de at skabe en enestående bandsound og en udadvendt musikalsk energi, der har bragt orkestret til de kunstneriske højder, hvor det befinder sig i dag.

Dirigent på projektet: Nikolai Bøgelund

Links
Aarhus Jazz Orchestras hjemmeside
Facebook
Wycliffe Gordons hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.