Fieh koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bag navnet Fieh gemmer sig et 8 m/k-højt musikalsk kollektiv, der producerer moderne R&B, funk og soul med noget på hjertet.

… Læs mere

Om Fieh
Norske Fiehs historie starter, før Fieh overhovedet blev dannet. I sin gymnasietid fik sanger og sangskriver Sofie Tollefsbøl øjnene op for først Ella Fitzgerald og Billie Holiday, og senere Erykah Badu og D’Angelo. De to sidstnævnte var, iflg. Tollefsbøl, det perfekte mix af alt musik, hun nogensinde havde elsket. Det blev startskuddet til, at hun selv begyndte at producere musik, og hurtigt fandt hun to allierede i sine klassekammerater Ola Øverby og Andreas Rukan.

De tre blev kernen til Fieh, som siden har vokset sig til et 8 m/k-højt musikalsk kollektiv. Efter fem års arbejde er kollektivet nu klar til at debutere med et album på 10 sange til september og drypvise singler forinden. Sangene ’25’ og ’Glu’ er ude i skrivende stund og viser et band, som både har noget på hjerte og det musikalske håndværk på plads.

”All these old men cannot tell me what to do,” synger Tollefsbøl over et sveddryppende, funky beat på ’Glu’, mens ’25’ afslører fascinationen for moderne R&B, varm soul og jazz – alt sammen flettet sammen på mest selvfølgelige vis.

I hjemlandet Norge er Fieh et af tidens hotteste navne og spås af såvel medier som musikprofessionelle en stor fremtid.

Beslægtede navne
Emilie Nicolas
dePresno
Erykah Badu
D’Angelo
Sigrid
Kadhja Bonet
Ezra Collective

Links
Fiehs hjemmeside
Fieh på Instagram
Fieh på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.