Om koncerten

Svenske First Aid Kit, der udgøres af søstrene Johanna og Klara Söderberg, er mestre ud i americana-inspireret, medrivende og iørefaldende folkpop-sangskrivning og gør sig i et udtryk, der både byder på sødmefulde og melankolske elementer og ikke mindst skiftevis rørende og indpiskende vokalharmonier.

… Læs mere

 

Om First Aid Kit
Johanna og Klara Söderberg lagde i 2008 en coverversion af Fleet Foxes’ “Tiger Mountain Peasant Song” op på YouTube, og den primitive musikvideo af de syngende søstre i skoven blev øjeblikkeligt en sand lille internetsensation. Siden er det gået stærkt for søstrene, der snart fik pladekontrakt med The Knife-pladeselskabet Rabid Records, som således i april 2008 udgav ep’en “Drunken Trees”, der året efter blev genudgivet af Wichita Records. I 2010 fulgte debutalbummet “The Big Black & The Blue”, der fik flotte anmeldelser og blev efterfulgt af en omfattende verdensturné bestående af over 100 koncerter. På turnéen fik søstrene prominente fans i form af folk som Patti Smith, Jack White, Lykke Li, Conor Oberst og Mike Mogis, hvoraf sidstnævnte endte med at producere First Aid Kits album nummer to – det ekstremt succesfulde “The Lion’s Roar” fra 2012, der anført af hitsinglen “Emmylou” sikrede Johanna og Klara Söderberg stjernestatus vidt og bredt. Siden har duoen været flittige gæster på landevejen, og det er blevet til utallige shows på både legendariske spillesteder og prestigiøse festivaler. Her i 2014 gælder det søstrenes tredje album, “Stay Gold”, der i foråret blev teaset til af singlen “My Silver Lining”.

Beslægtede navne
Laura Marling
The Tallest Man On Earth
Joanna Newsom

Anmeldercitater
“First Aid Kit sing harmonies so close you couldn’t run a Band Aid between them.” (The Independent On Sunday, 2012)

“The Lion’s Roar lacks gravitas, but that will come with time and heartbreak. The soul, candor, and the way they sing “darling,” that’s the hard stuff, and it’s scarcely sounded more gorgeous.” (Austin Chronicle, 2012)

“The Lion’s Roar is a gorgeous record and a spectacular follow-up to their 2010 debut.” (Paste Magazine, 2012)

Links
First Aid Kits hjemmeside
First Aid Kit på Facebook
First Aid Kit på Twitter
First Aid Kit på Instagram

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.