• Fool koncert VoxHall Aarhus
  • C.Rou koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

30. januar: Vi har fanget Fool til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Duoen Fool er det lykkelige ægteskab mellem to kompromisløse excentrikere – illustreret af deres mere end 50 millioner streams. De har fundet sammen med et ønske om at skabe sange, der betyder noget. Sange, hvor ordene og lydene skifter farve, som når man drejer et prisme mod solen.

… Læs mere

 

Singlerne “Strapped”, “Worry” og “Outcast” kanonerede Fool ud til de musiksultne. Til sammen har de tre sange streamet mere end 50 millioner gange, og efter blot et par koncerter stod Fool pludselig over for 18.000 ellevilde publikummer på Roskilde Festival.

For Fool giver én oplevelser, der både løfter op og skaber rum til eftertanke.

”Vi tør godt fucke med stemninger og budskaber, som bryder med hinanden. Hvis noget bliver entydigt, bliver det kedeligt,” siger produceren Jabs.

Nu er duoen klar til at tage deres sange med på turné. Og måske kan det feststemte publikum endda være heldige at høre nogle af de nye sange.

Interview med Adrian og Jabs

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
Adrian: “Tre akter: Et akt med good vibes, et, som er mere nede på jorden/akustisk, og et med fuldt smadder!”

Jabs: “Vi udgiver vores næste single “Kids” samme dag, så det bliver der selvfølgelig gjort noget særligt ud af! Og så kan de forvente, at vi tager dem ud i alle afkroge af det menneskelige følelsesregister.”

Hvad kan I afsløre om sætlisten?
Adrian: “Vi kan afsløre, at der er kommer masser af ny musik på sætlisten, og at du kan lytte til hvilken som helst genre og stadig komme til vores koncert og føle dig hjemme.”

Jabs: “Vi kan afsløre, at der er masser af ny musik… Og masser af gammel også!”

Hvad har I med af merch?
Adrian: “Jabs har igen siddet derhjemme med sin computer og skabt noget fantastisk. Det er blandt andet meget af det nye musik, vi tager med til koncerten, men også vores nye merch, som vi er blevet mega-glade for. Og vi glæder os meget til at se alle vores youngsters og OG’s til at rende rundt i det.”

Jabs: “Vi har lavet vores første batch merch, som vi er super psyched over. Det bliver håndtrykt ud fra vores eget design. I første omgang er det T-shirts, men det er planen, at vi med tiden vil udvide til andre former for wear.”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
Adrian: “”Worry”. Det er normalt det nummer, vi starter med, og det kommer bag på mig hver gang, at folk næsten synger lige så meget med på det nummer, som når vi spiller “Strapped”.”

Jabs: “”Outcast”, tror jeg. For der har jeg en trommesolo… Men “Live A Little” er også svedig, fordi den groover på sin helt egen måde.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
Adrian: “De er gået fucking godt, og det kommer til at gå endnu bedre, nu hvor vi har masser af ny musik med!”

Jabs: “Godt! Det er 100 procent det største pay off for os at spille live og mærke folks energi. Og vi elsker, når det bliver rowdy.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
Adrian: “Ud over at høre en masse Fool så vil vi selvfølgelig anbefale at hoppe ind og høre noget C.Rou, som kommer og varmer op for os.”

Jabs: “De kan læse det her interview med os i det engelske magasin Spindle, hvis de gerne vil lære os og vores tanker om musik bedre at kende.”

C.Rou

C.Rou er en engelsksproget rapper fra København. Med en opvækst i USA og stor inspiration fra artister som Mac Miller, Kendrick Lamar og Jack Harlow er C.Rous lyd en moderne Timbaland- og trap-influeret lyd med talrige flow switch-ups og overraskende vokalføringer.

C.Rou startede på SoundCloud, hvor han indhentede over en halv million streams samt flere anbefalinger fra det amerikanske multimedie Lyrical Lemonade og har siden signet med det nyligt stiftede undergrunds-label Label 61°.

Samtidig med at være en del af crewet Out Of Town bestående af C.Rou, Orla Engstrøm og producerduoen Rob x Jenne er C.Rou en veletableret artist med +35.000 månedlige lyttere på Spotify fra mange forskellige lande som Tyskland, USA, UK og Holland.

Links

Fool på Facebook
C.Rou på SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.