Carl Quist Møller koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Aarhus Jazz Orchestra præsenterer: Fortællingen om Bi Bob the Bee.

… Læs mere

 

En koncert, hvor live-tegning, fortælling og bigband-jazz på allerhøjeste plan smelter sammen til en enestående oplevelse. Koncerten er 45 minutter og er en spændende fortælling om bien Bob, der går så grueligt meget igennem i håbet om at finde sin prinsesse Bibi. Det er en fortælling om venskaber, mobning og om at være anderledes.

Carl Quist Møller
Carl Quist-Møller har gennem de seneste 25 år brugt en stor del af sin tid på at finde ind til kernen hos børn og barnlige sjæle. Både som tegner, animator, historiefortæller, kunsthal-udstiller, musiker, skuespiller og forfatter.

Blandt Carl Quist-Møllers mest omtalte tegninger er Jungledyret Hugo.

Siden 1997, hvor Carl Quist-Møller første gang fortalte sine løgnehistorier i ”Fjernsyn for dig”, og hans næse voksede i bogstavligste forstand, har han bidraget til at gøre løgnehistorier tilladt. Løgnehistorierne er siden blevet udgivet som bøger og indbragte ham i 1999 Dansklærerforeningens forfatterpris.

Aarhus Jazz Orchestra
Aarhus Jazz Orchestra er et af Europas førende, professionelle bigbands. Siden dannelsen af orkestret i 1977, af den legendariske Jens Klüver, har orkestret støt udviklet sig, til at levere musikalske oplevelser i absolut verdensklasse. Med en besætning bestående af nogle af Danmarks bedste jazz-musikere og -solister i international klasse udgør Aarhus Jazz Orchestra et samlet hold, hvis kollektive energi og sans for at få musikken til at løfte sig er helt overvældende.

Med over 100 koncerter og aktiviteter om året, har Aarhus Jazz Orchestra arbejdet sammen med de største jazz-ikoner gennem tiden som for eksempel den grammy-vindende Kurt Elling og guitar-ikonet John Scofield samt en perlerække af andre store navne som Peter Erskine, Jon Balke, Geir Lysne, David Liebman og Cæcilie Norby m.fl.

Links
Carl Quist Møllers hjemmeside
Aarhus Jazz Orchestras hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.