• Frederik Damkaer Band koncert VoxHall Aarhus
  • Undertekst koncert VoxHall Aarhus
  • White Flag Harmonies koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Frederik Damkaer Band med base i Aarhus markerer deres debutalbum med releasekoncert på VoxHall i folk-musikkens tegn!

… Læs mere

 

Frederik Damkaer Band er gået fra at være et soloforetagende til nu at tælle fem medlemmer, og de spiller folk i bedste forstand.

Med tunge rytmer, akustisk klang, nærværende rå vokal, ledes tankerne hen på kunstnere som Passenger, The Lumineers, Mumford & Sons og danske Jonah Blacksmith, hvor teksterne skaber fundamentet for musikken og historiefortællingen er i højsædet.

Det familiære, bandets rødder og den interne spilleglæde hos de fem venner smitter utvivlsomt på publikum, når bandet indtager scenen med humør og energi og nok skal få skabt en fest sammen med publikum.

Bandet, med Frederik Damkaer i spidsen, har spillet sammen siden 2017 og har første fulde album undervejs med release i efteråret 2018.

Undertekst
Fire drenge danner bandet Undertekst. Der bliver spillet en blanding af pop/hiphop/rock/jazz. De startede på efterskolen og har siden da været ude og spille koncerter til forskellige arrangementer.

White Flag Harmonies
White Flag Harmonies er en solid århusiansk kvartet bestående af Benjamin Kousholt på leadvokal og akustisk guitar, Mikkel Krarup Ramlov på trommer og backing vokal, Rune Hauge Ringsmose på elguitar og Benjamin Byg på keys og backing vokal. Den 2. marts 2018 udgav bandet deres første ep, ”99”, og senest har de deltaget i den anerkendte ”Fatter Eskil Pris” i Århus, hvor de nåede til finalen. White Flag Harmonies er efterhånden blevet et kendt navn i det århusianske musikmiljø, hvor de til daglig slår sine folder, men de danske landeveje er også blevet kørt tynde, og flere byer rundt om i landet har nydt godt af deres musik, siden bandet blev dannet i 2015.

White Flag Harmonies’ musikalske fundament er støbt af Benjamin Kousholts vokal, som særligt kendetegnes ved hans måde at farve musikken på med sin falset, som udtrykker følsomhed og nærvær. Benjamin akkompagnerer sin stemme med akustisk guitarspil og komplementeres af Runes store rumklangs- og ekkofyldte lyd fra elguitaren. Mikkels stramme rytmer bag trommerne driver musikken frem og giver den puls og liv, mens Benjamin Bygs elektroniske bund og detaljer på keys binder musikken sammen. De tre sangeres stærke vokaler og behagelige harmonier forstærker med det erfarne samspil stemningen af et storladent lydunivers med nordiske og elektroniske klange, som samtidig giver plads til intimitet og nærvær med lyttervenlige melodier og stærke tekster.

Links
Frederik Damkaer Band på Facebook
Undertekst på Facebook
White Flag Harmonies på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.