• Frederik Damkaer koncert Atlas Aarhus
  • While I Wonder koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Den danske sangskriver Frederik Damkaer drager ud på folk-scenen med et solidt greb om den rustikke instrumentering og et talent for melodisk fortælling. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Bandet vækker historierne til live med fængende rytmer, akustiske guitar-motiver, ambient el-guitar, klaver og kor. Alt sammen noget, der omfavner Frederik Damkaers fornemmelse for at beskrive både de store følelser såvel som de subtile følelser. Historier, der trækker på inspiration fra musikalsk-slægtede ånder som Passenger, The Lumineers og Mumford & Sons.

I september 2018 udgav Frederik Damkaer sit debutalbum “Like Father Like Son”. En samling af sange, der beskæftiger sig med familieliv, det at vokse op, de historier, du bærer gennem livet, og dem, du bliver fortalt, mens du følger med livet. Det er et album, der tager dig gennem et amerikansk roadtrip, bekymringer og refleksioner på fremtiden, tabt kærlighed og eventyr.

While I Wonder

While I Wonder vil gerne være et lindrende lydlandskab, man kan have med sig på sin rejse gennem dette forunderlige liv.

While I Wonder udgiver i 2020 EP-albummet ”Finding Ourselves”. Et album, der udspringer af en periode, hvor bandet eksperimenterede med sin lyd – og endte med at finde sig selv i genrebetegnelsen ”calm indie folk/pop”.

Lyden er præget af akustiske, håndspillede instrumenter og vokal. Sangene er i melankolsk folk-poppede strøg, men altid med optimistiske perspektiver og til tider en energi fra både jazz- og rock-udtryk.

”Finding Ourselves” er også den tematiske titel, da albummet lyrisk kredser om personlige erkendelser og ståsteder.

Links

Frederik Damkaer på Facebook
While I Wonder på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.