• Fuck You We're From Aarhus koncert Atlas Aarhus
  • Fuck You We're From Aarhus koncert Atlas Aarhus
  • Fuck You We're From Aarhus koncert Atlas Aarhus
  • Fuck You We're From Aarhus koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der er intet forsalg til festivalen – adgang købes i døren på aftenen. Entréen  lyder på 50,- / 100,- per aften (henholdsvis uden og med vinyl – se neden for)

Fuck You We’re From Aarhus er blevet til i et kreativt samarbejde med musiker og producer Jacob Bredahl (Dead Rat Studio).

Når Fonden VoxHall den 3.-4. december 2015 åbner dørene til den anden Roam The Streets-minifestival, FUCK YOU WE’RE FROM AARHUS, bliver der rig mulighed for at blive klogere på Aarhus’ spirende miljø inden for metal.

… Læs mere

 

Torsdag den 3. december
Blood Label
Møl
Savage Machine
Tongues

Blood Label
Blood Label har med utallige shows gennem årene opnået et ry som et særdeles intenst liveband, og med deres friske og genrebrydende tilgang til metal, manifesteret deres plads som et af de største talenter på undergrundsmetalscenen herhjemme.

Møl
Møl opstod i 2013 af to mørke mænd, der efter at havde vandret rundt i eksistensen besluttede at etablere en rejse videre i livet. Efter kort tid var budskabet spredt ud, og fra fjerne afkroge begyndte andre mørke mænd at støde til. Mange intense, rystende dage senere i øvekammeret – begravet i beton – blev Møls første selvbetitlede EP undfanget i en sfære af sult efter levende sjæle. I sommeren 2014 gav gruppen slip på deres afkom, der siden har svævet og spredt et skrigende lys over den sorte afgrund.

Savage Machine
Savage Machine er sat i verden for at genoplive old school-heavy metal og videreføre metal-kongernes fakkel. Bandets fem dygtige musikere, der alle har gjort markant væsen af sig i den metal-undergrund, er klar til at titte op til overfladen og erobre verden.

Tongues
Tongues blev dannet i 2012 af Thorbjørn og Qvortrup og udgav i efteråret sidste år debut-EP’en “Thelésis Ignis” på det italienske label I, Voidhanger Records. Deres lyd er kendetegnet ved grumme og ildevarslende lydlandskaber, der varierer mellem mørke meditative rytmikker, dissonante melodier og pludselige brutale udbrud, som alt sammen er bundet sammen af en grundlæggende apokalyptisk, mystisk og mørk aura.

Vinyl-udgivelse
De i alt otte FUCK YOU WE’RE FROM AARHUS-bands bidrager foruden festivalen til en stærkt limiteret vinyl-udgivelse, der udkommer den 3. december. Den kan købes på festivalen og består af nye numre og numre, der ikke før er udgivet på vinyl.

Inspired By Music Lab & Roam The Streets
Inspired By Music Lab er Fonden VoxHalls nye udviklingsplatform, hvis første projekt er Roam The Streets – en serie af lokalt forankrede vinyl-udgivelser med tilhørende minifestivaler, hvoraf FUCK YOU WE’RE FROM AARHUS er den anden.

Links
Blood Label
Møl
Savage Machine
Tongues

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.