• Fuck You We're From Aarhus koncert Atlas Aarhus
  • Fuck You We're From Aarhus koncert Atlas Aarhus
  • Fuck You We're From Aarhus koncert Atlas Aarhus
  • Fuck You We're From Aarhus koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der er intet forsalg til festivalen – adgang købes i døren på aftenen. Entréen  lyder på 50,- / 100,- per aften (henholdsvis uden og med vinyl – se neden for)

Fuck You We’re From Aarhus er blevet til i et kreativt samarbejde med musiker og producer Jacob Bredahl (Dead Rat Studio).

Når Fonden VoxHall den 3.-4. december 2015 åbner dørene til den anden Roam The Streets-minifestival, FUCK YOU WE’RE FROM AARHUS, bliver der rig mulighed for at blive klogere på Aarhus’ spirende miljø inden for metal.

… Læs mere

 

Fredag den 4. december
Woebegone Obscured
Road To Manila
Mordtor
Gespenst

Woebegone Obscured
Opstået fra askerne af Danny Woes 10 år gamle black metal-projekt Rimfrost reinkarnerede Woebegone Obscured i 2003. Fundamentet var funeral doom, men total kompromisløst og uden begrænsninger. Woebegone Obscured handler om at male mørke atmosfæriske lydkollager af naturen i tankerne på lytteren.

Road To Manila
Road To Manila er et melodisk hardcore-band, der oprindeligt stammer fra Fredericia og er et af de førende bands i genren herhjemme. Musikken er præget af inspirationer fra en masse forskellige genrer og blander hardcore musikkens energiske stil med meget melodiske og atmosfæriske melodier. Bandet har oplevet stor vækst gennem de sidste par år, særligt uden for de danske grænser, hvor de også har spillet langt flest koncerter med adskillige turnéer i Europa og Rusland.

Mordtor
Mordtor udgøres af medlemmer, der har slået deres folder i bands som Illdisposed, Barcode og Hell’s Domain. Mordtor blander elementer fra thrashmetal, dødsmetal og hardcore sammen i et brutalt og samtidig melodisk nyt udtryk.

Gespenst
Gespenst har afsæt i de tidlige 90’eres black metal indhyllet i en obskur tåge af atmosfæriske passager, der med slæbende skridt bærer sindet mod tomheden og de dødes ekko. Startet tilbage i 2008 som et enmandsband består det den dag i dag af medlemmer fra Woebegone Obscured, Glorior Belli (live), Dwell og ex-Horned Almighty. Bandets første LP, “Forfald”, bliver udgivet i de kommende måneder.

Vinyl-udgivelse
De i alt otte FUCK YOU WE’RE FROM AARHUS-bands bidrager foruden festivalen til en stærkt limiteret vinyl-udgivelse, der udkommer den 3. december. Den kan købes på festivalen og består af nye numre og numre, der ikke før er udgivet på vinyl.

Inspired By Music Lab & Roam The Streets
Inspired By Music Lab er Fonden VoxHalls nye udviklingsplatform, hvis første projekt er Roam The Streets – en serie af lokalt forankrede vinyl-udgivelser med tilhørende minifestivaler, hvoraf FUCK YOU WE’RE FROM AARHUS er den anden.

Links
Woebegone Obscured
Road To Manila
Gespenst
Mordtor

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.