• Bryan Rice koncert Atlas Aarhus
  • Kris Herman koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Fundamentet, byens organisation for sårbare og udsatte borgere, fejrer 3 års fødselsdag på Atlas.

… Læs mere

 

I 2014 levede Steffen Rasmussen som hjemløs i seks måneder for at komme tættere på livet som udsat borger. Det resulterede i åbningen af organisationen Fundamentet, som ønsker at nytænke og udvikle de sociale indsatser med henblik på at hjælpe byens sårbare og udsatte borgere bedst muligt.

I dag rummer Fundamentet cirka 90 frivillige, 12 ansatte og 200 borgere i støttende forløb. Fundamentet tilbyder terapi, rådgivning, bisiddere, massage, ergoterapi, fysioterapi, koordinering af eksempelvis misbrugsbehandling, hjemløseindsatser, uddannelse, praktikpladser med mere og tilbyder desuden madklubber, gratis træning, omsorg, hyggestue, gaming, ugentlige ture og meget mere. Alt sammen gratis.

Til at fejre fødselsdagen har vi fået støtte fra Bryan Rice, Kris Herman, Sémmane (tidligere MGP-Vinder Sidsel Ben Semmane), Kristine Hoelgaard og Anna Bell.

Entreen bestemmer man helt selv, så alle har mulighed for at deltage. Alle donationer i entréen går ubeskåret til at støtte byens borgere.

Der vil være kage og sandwich, Atlas åbner baren, og så sørger vi for levende lys, lyskæder og masser af hygge. Og måske en lille tale.

Links
Fundamentets hjemmeside
Fundamentet på Facebook

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.