Ganger koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

De danske popsmede i Ganger har gang i en kometkarriere efter i 2019 at have udgivet debutalbummet ‘MØRK’. Til oktober gæster de Atlas.

… Læs mere

 

Ganger udgav i efteråret 2019 deres debut-album ‘MØRK’ til enorm ros fra et samlet anmelderkorps.

Albummet er første del af den planlagte Mørktropisk-trilogi, hvor andet album ‘TRO’ er sat til udgivelse i slutningen af 2020, og den afsluttende ‘PISK’ udkommer i 2021.

Singlen ‘Olympisk’ har været en af de mest spillede dansksprogede sange på P6 Beat i 2019 og i efteråret blev ‘Olympisk’ sat i rotation på P3, hvor den efter nogle måneder endte som Ugens Uundgåelige. Bandet spillede i oktober en nedbarberet version af 3. singlen ‘ByeBye’ på DR2 i kulturflagskibs-programmet K2.

Albummet ‘MØRK’ og singlen ‘Olympisk’ har igennem hele december været på alle dagblade og mediers årslister. Politiken kårede det som årets tredjebedste danske album, Informations Ralf Christensen havde den på toppen af sine liste over årets albums og Soundvenue og Euroman havde begge albummet på en femteplads på deres årslister. Ganger er topscorer til årets Steppeulven med hele seks nomineringer, herunder årets udgivelse, årets komponist, årets håb og årets sang, hvor de vandt de to sidste nævnte.
I november modtog bandet desuden en stor hæder fra Statens Kunstfond, da ‘MØRK’ blev præmieret med 80.000,- for at være en af de vigtigste danske albumudgivelser i 2019.

Bandet blev portrætteret af Information i november med et dybdegående interview med overskriften “Jeg står og synger om min far, der har drukket sig ihjel, mens jeg vrikker med røven”. Publikum kan derfor forvente sig en dansabel og eksperimenterende pop-koncert, med et af Danmarks mest lovende og ambitiøse bands, i en scenografi lavet i samarbejde med designeren Maja Halling (Röd Studio).

Links
Ganger på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.