Gangway koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

OBS: Koncerten er udsat fra den 27. marts.

Billetter købt til koncerten den 27. marts er naturligvis gældende til den nye koncert.

25. november: Vi har fanget Gangway til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Publikum får mulighed for at opleve det legendariske indiepop-band, når de i starten af det nye år gæster VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Forrige år vendte Gangway tilbage med et brag og viste publikum, at de ikke havde glemt, hvordan det er at spille koncerter. Siden da har firserheltene spillet en lang række anmelderroste koncerter. Blandt andet i foråret 2019 på Store Vega, hvor Gaffa kvitterede med fem stjerner og følgende ord:

“”My Girl and Me” sætter punktum for en stor aften, der demonstrerer, at Gangway i den grad er tilbage. Bare der ikke går 23 år inden næste album”.

Århus Stiftstidende gav også Gangway fem stjerner for deres koncert på Train i Aarhus med ordene: “Hjerterne marcherede i takt, da det genopståede popband Gangway spillede nye numre og gamle men ferme travere på Train”.

Gangway annoncerede fornylig to koncerter i København i april 2020. Og nu kan de altså også annoncere, at de i marts 2020 spiller på VoxHall. Koncerterne bliver offentliggjort på baggrund af den succesfulde forårs-og efterårsturné samt bandets første album i 23 år.

Nyt album

Efter et intensivt år i studiet kunne indiepop-bandet i foråret endelig vise Gangway-lyd anno 2019 frem. Her udkom nemlig albummet “Whatever It Is”, som er deres første nye i 23 år. Albummet viser, at Gangway ikke fornægter deres genetiske ophav, men heller ikke er afvisende overfor at opdage og udforske nye lyde, rytmer og produktioner. Albummet blev modtaget med roser fra en lang række aviser og medier.

“Det nye album fra Gangway viser, at gruppens langvarige fravær har tangeret kriminel adfærd,” Jyllands Posten (fem stjerner).

“Det lykkedes især, når Gangway gør det enkelt. Der er de brillante,” Politiken (fire stjerner).

“Gangway begår driftssikkert comeback med umiskendeligt album,” Ekstra Bladet (fire stjerner).

Om albummet fortæller sangskriver Henrik Balling: “Da vi besluttede at gendanne Gangway, var vi enige om, at det ikke var nok at tage ud at spille de gamle sange. Der skulle også skrives nogle nye. Jeg gik endda så langt som at sige, at de nye sange skulle være bedre end de gamle.”

Gangway består i dag – både i koncert- og studieform – af Allan Jensen på sang, Henrik Balling på guitar, Torben Johansen på keyboards og guitar, Janus Nevel på trommer (eks-Spleen United m.fl.), René Thalund på keyboards og synthesizere (Nephew, True Nord) og Carl-Erik Riestra på bas og synthesizer (Marie Key m.fl.).

Interview med Gangway

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Det gendannede Gangway stiller op med entusiastisk live-energi.”

Hvad kan I afsløre om sætlisten?
“Setlisten er en blanding af numre fra vores seneste album “Whatever It Is” og sange af ældre dato.”

Hvad har I med af merch?
“Vi har vinyler, CD’er, muleposer og T-shirts. Vi står selv bag disken efter showet, hvis virus-restriktionerne tillader det.”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“Vi har brugt corona-pausen på at øve nogle sange op, som ikke er blevet spillet live siden 90’erne. De har en god energi i øvelokalet, så vi er spændt på at have dem med på scenen.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Godt – så vidt vi husker. Koncerten på VoxHall er vores første efter nedlukningen… Vi glæder os.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Se musikvideoen til “Don’t Want To Go Home” og “Sitting In The Park”.”

Links

Gangway på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.