Gangway koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

OBS: Koncerten er udsat til den 3. december.

Allerede købte billetter gælder naturligvis til den nye dato.

11. marts: Vi har fanget Gangway til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Publikum får mulighed for at opleve det legendariske indiepop-band, når de i starten af det nye år gæster VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Forrige år vendte Gangway tilbage med et brag og viste publikum, at de ikke havde glemt, hvordan det er at spille koncerter. Siden da har firserheltene spillet en lang række anmelderroste koncerter. Blandt andet i foråret 2019 på Store Vega, hvor Gaffa kvitterede med fem stjerner og følgende ord:

“”My Girl and Me” sætter punktum for en stor aften, der demonstrerer, at Gangway i den grad er tilbage. Bare der ikke går 23 år inden næste album”.

Århus Stiftstidende gav også Gangway fem stjerner for deres koncert på Train i Aarhus med ordene: “Hjerterne marcherede i takt, da det genopståede popband Gangway spillede nye numre og gamle men ferme travere på Train”.

Gangway annoncerede fornylig to koncerter i København i april 2020. Og nu kan de altså også annoncere, at de i marts 2020 spiller på VoxHall. Koncerterne bliver offentliggjort på baggrund af den succesfulde forårs-og efterårsturné samt bandets første album i 23 år.

Nyt album

Efter et intensivt år i studiet kunne indiepop-bandet i foråret endelig vise Gangway-lyd anno 2019 frem. Her udkom nemlig albummet “Whatever It Is”, som er deres første nye i 23 år. Albummet viser, at Gangway ikke fornægter deres genetiske ophav, men heller ikke er afvisende overfor at opdage og udforske nye lyde, rytmer og produktioner. Albummet blev modtaget med roser fra en lang række aviser og medier.

“Det nye album fra Gangway viser, at gruppens langvarige fravær har tangeret kriminel adfærd,” Jyllands Posten (fem stjerner).

“Det lykkedes især, når Gangway gør det enkelt. Der er de brillante,” Politiken (fire stjerner).

“Gangway begår driftssikkert comeback med umiskendeligt album,” Ekstra Bladet (fire stjerner).

Om albummet fortæller sangskriver Henrik Balling: “Da vi besluttede at gendanne Gangway, var vi enige om, at det ikke var nok at tage ud at spille de gamle sange. Der skulle også skrives nogle nye. Jeg gik endda så langt som at sige, at de nye sange skulle være bedre end de gamle.”

Gangway består i dag – både i koncert- og studieform – af Allan Jensen på sang, Henrik Balling på guitar, Torben Johansen på keyboards og guitar, Janus Nevel på trommer (eks-Spleen United m.fl.), René Thalund på keyboards og synthesizere (Nephew, True Nord) og Carl-Erik Riestra på bas og synthesizer (Marie Key m.fl.).

Interview med Gangway

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Det gendannede Gangway stiller op med entusiastisk live-energi.”

Hvad kan I afsløre om sætlisten?
“Sætlisten er en blanding af numre fra vores seneste album “Whatever It Is” og sange af anden dato. Vi er glade både for, hvordan publikum har taget imod de nye sange, og at de stadig kan huske dem, som har mange årtier på bagen.”

Hvad har I med af merch?
“Vi har vinyler, CD’er, muleposer og T-shirts – vi står selv bag disken efter showet.”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“Vi har et sted i showet, hvor 1991-sangen “Going Away” glider over i “Whatever It Is” fra 2019. Det har en særlig magi for os på scenen at kunne springe 30 år frem med et knips.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Rigtig godt – publikum har også været glade, eller også er de rigtig gode til at spille skuespil…”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Se musikvideoen til “Don’t Want To Go Home” og lyt til “Sitting In The Park”.”

Links

Gangway på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.