Gangway koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Publikum får mulighed for at opleve det legendariske indiepop-band, når de i starten af det nye år gæster VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Forrige år vendte Gangway tilbage med et brag og viste publikum, at de ikke havde glemt, hvordan det er at spille koncerter. Siden da har firserheltene spillet en lang række anmelderroste koncerter. Blandt andet i foråret 2019 på Store Vega, hvor Gaffa kvitterede med fem stjerner og følgende ord:

“”My Girl and Me” sætter punktum for en stor aften, der demonstrerer, at Gangway i den grad er tilbage. Bare der ikke går 23 år inden næste album”.

Århus Stiftstidende gav også Gangway fem stjerner for deres koncert på Train i Aarhus med ordene: “Hjerterne marcherede i takt, da det genopståede popband Gangway spillede nye numre og gamle men ferme travere på Train”.

Gangway annoncerede fornylig to koncerter i København i april 2020. Og nu kan de altså også annoncere, at de i marts 2020 spiller på VoxHall. Koncerterne bliver offentliggjort på baggrund af den succesfulde forårs-og efterårsturné samt bandets første album i 23 år.

Nyt album

Efter et intensivt år i studiet kunne indiepop-bandet i foråret endelig vise Gangway-lyd anno 2019 frem. Her udkom nemlig albummet “Whatever It Is”, som er deres første nye i 23 år. Albummet viser, at Gangway ikke fornægter deres genetiske ophav, men heller ikke er afvisende overfor at opdage og udforske nye lyde, rytmer og produktioner. Albummet blev modtaget med roser fra en lang række aviser og medier.

“Det nye album fra Gangway viser, at gruppens langvarige fravær har tangeret kriminel adfærd,” Jyllands Posten (fem stjerner).

“Det lykkedes især, når Gangway gør det enkelt. Der er de brillante,” Politiken (fire stjerner).

“Gangway begår driftssikkert comeback med umiskendeligt album,” Ekstra Bladet (fire stjerner).

Om albummet fortæller sangskriver Henrik Balling: “Da vi besluttede at gendanne Gangway, var vi enige om, at det ikke var nok at tage ud at spille de gamle sange. Der skulle også skrives nogle nye. Jeg gik endda så langt som at sige, at de nye sange skulle være bedre end de gamle.”

Gangway består i dag – både i koncert- og studieform – af Allan Jensen på sang, Henrik Balling på guitar, Torben Johansen på keyboards og guitar, Janus Nevel på trommer (eks-Spleen United m.fl.), René Thalund på keyboards og synthesizere (Nephew, True Nord) og Carl-Erik Riestra på bas og synthesizer (Marie Key m.fl.).

Links

Gangway på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.