Gelleraps koncert Globus 1 Aarhus

Om koncerten

Årets fede streetfestival for alle unge er igen tilbage i Gellerup! Gelleraps går internationalt i 2017 med rap fra Sydkorea, Hamburg, Egypten. Derudover vil Aarhus’ egne talentfulde skare af unge artister fra byens rapakademier også give deres besyv med plus de sækkepibespillende Ramallahspejdere. Det lovende band, Bogfinkevej, slutter sig også til festen med et brag af en koncert.

… Læs mere

 

Ude ved Globus 1, hvor det hele vil spænde af den 20. maj fra 13 til 20, kan der også smages på Gellerups store folkekøkken, når der diskes op med retter fra hele verden. Der vil også være grafittivæg, street: Basket, volley, soccer og dance samt parkour på alle niveauer.

Meningen, med hele den store streetfestival, er at skabe forbindelse mellem alle unge, afmystificere den anden måde at leve på og mødes hen over hegnet til en snak, dans eller sang på gaden i gode omgivelser. Findes der unge, som er klar på en politisk løsning og gerne vil i dialog – eller som bare gerne vil give en hilsen til en politiker, finder der et Dialogmøde sted inden alle festlighederne ruller ind. Emnet for mødet er: ”Kan kultur nedbryde fordomme?”

Bag Gelleraps står Ung i Aarhus, som arrangør og samarbejdspartnerne er Gøglerskolen, Ungdomsringen, Voxhall, Train, Gellerup Kulturmidler, UmgdomsKulturHuset.

Links
Gelleraps’ hjemmeside
Gelleraps på Facebook
Ung i Aarhus’ hjemmeside

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.