Gents koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

4. februar: Vi har fanget Gents til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Bag navnet Gents står Theis Vesterløkke og Niels Fejrskov Juhl. I oktober 2019 udgiver duoen deres andet album, “Human Connection”. Det er samtidig opfølgeren til det anmelderroste album “About Time” fra 2017. Denne aften gæster duoen Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Den synth-romantiske duo har siden deres debut-EP i 2015 spillet på større og større scener. Længere og længere fra hjemlandet med turnéer i Europa og Rusland på deres musikalske CV. Deres både underholdende og følelsesladede lyd har i samspil med deres ærligere og opløftende udtryk vundet dem fans over hele kloden. Med danse-inducerende beats og fængende melodier beviser Gents, at man både kan have det sjovt og forsøge på at gøre verden til et bedre sted. Deres musik og tekstunivers opfordrer til at være bedre ved os selv og hinanden.

Blandt det nye albums numre findes “Emotional Facelift” og “Smoke Machine”. Begge udkom oprindeligt i slut-2018. Sidstnævnte var i rotation på P3 i over et halvt år. Leadsinglen “Right On Time” udkom den 13. september 2019 og er allerede blevet playlistet flittigt på streamingtjenesterne. Samtidig er den med ros blevet delt af blandt andre Soundvenue (som en del af Top Tracks), Bands Of Tomorrow og DR Undergrunden herhjemme. I udlandet har den fået godt med opmærksomhed fra Nothing But Hope And Passion, Alfitude, Mystic Sons, Discobelle og Disco Naïveté med flere.

Interview med Gents

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Vi glæder os sindsygt meget til at komme tilbage til Aarhus, hvor vi altid har haft rigtig gode oplevelser. Folk kan forvente et band, der har spillet sig rigtigt varme, for når vi rammer Atlas, er vi et godt stykke inde i vores tour. Hvis det stod til os, ville vi jo bruge millioner af kroner på at lave et sindssygt Beyoncé-agtigt show med dansere, ild og så videre. Men showbizz er jo ikke helt, hvad det har været, så vi har tænkt i lidt andre baner for at lave et show, hvor der også er plads til lidt overraskelser og showmanship.”

Hvad kan I afsløre om sætlisten?
“Vi kommer til at spille sange fra hele vores katalog, ligesom nogle af de ældre sange har fået et lidt opdateret udtryk. Vi har dog ikke lyst til at røbe alt for mange af vores esser.”

Hvad har I med af merch?
“Vi elsker merch! Derfor tager vi ud over vinyler, CD’er og muleposer også special made ansigtsmasker med, ligesom vi også medbringer tour T-shirts og tøj fra vores kollektion, som vi har lavet sammen med det amerikanske/indiske tøjfirma Bizkit i forbindelse med vores seneste plade, “Human Connection”. Her er et link.”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“Uha, det er jo som at vælge mellem sine børn, men det er klart, at de nye numre fra det nye album er meget spændende for os at spille. Når det er sagt, så er der jo noget helt særligt over at spille nogle af de gamle travere, hvor publikum synger med. Det er altid en meget stor oplevelse.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Rigtig godt! Vi kan mærke, at vi bliver bedre dag for dag, så vi har rigtig høje forventninger til Aarhus.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Vi har inviteret én af vores gode venner fra Island med som support til koncerten på Atlas. Hun kalder sig Special-K og er rigtig sej. Hun har lavet et meget low-key og charmerende audio-visuelt projekt til hendes album, “I Thought I’d Be More Famous By Now”, som bestemt er værd at tjekke ud.”

Special-K

Special-K er den islandske musiker Katrín Helga Andrésdóttirs soloprojekt. Det er legesygt, specielt og oprigtigt.

Links

Gents på Facebook
SoundCloud
Special-K’s hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.