Giggs koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: I anledning af at koncert-halvåret på Atlas og VoxHall afrundes denne aften er koncerten gratis – købte billetter refunderes i døren på aftenen.

Engelske Giggs er en fremragende rapper med et helt ekstraordinært talent for ord, rim og tekster i det hele taget, der serveres i et suverænt flow.

… Læs mere

 

Om Giggs
Giggs udgav i anden halvdel af 00’erne adskillige mixtapes, der med tiden solgte i flere tusinde eksemplarer og gav manden mod på at udgive et regulært album, det selvfinansierede “Walk In Da Park” (2008). Værket blev en hæderlig succes og banede vejen for en pladekontrakt med XL Recordings, der således var medafsender på rapperens andet album, “Let Em Ave It” (2010), der blev en endnu større succes og blot udvidede mandens allerede omfattende fanskare yderligere. Giggs udgav sit tredje og seneste album, “When Will It Stop”, i 2013 og nød i den forbindelse større hitliste-succes end nogensinde – med på albummet medvirkede blandt andre den voldsomt populære sanger/sangskriver Ed Sheeran. Giggs, der også ved flere lejligheder har givet den som skuespiller, har vedblevet at udgive mixtapes over alle årene og er i øvrigt leder af gruppen SN1 (Spare No 1).

Beslægtede navne
Dizzee Rascal
Wiley
Kano
Skepta
Chipmunk
Roll Deep
Devlin
Lethal Bizzle
Wretch 32
Sway
JME
Bashy

Links
Giggs’ hjemmeside
Giggs på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.