Ginne Marker koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Koncerten er desværre aflyst, da Atlas er lukket, og vi desværre ikke har kunnet finde et alternativt venue til afholdelse af koncerten. Købte billetter refunderes automatisk.

Den anmelderroste sanger/sangskriver Ginne Marker har for alvor sat sine fodspor i det danske musiklandskab. I 2020 modtog Ginne hele to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist for sit debutalbum ”For Seasons to Come”. Denne aften gæster hun Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

”For Seasons to Come” er allerede blevet streamet over fem millioner gange og har modtaget mange flotte anmeldelser – blandt andet fem stjerner i Gaffa og fire hjerter i Politiken. Hendes første turné, der fulgte op på albummet, har været totalt udsolgt alle steder.

Første single fra det kommende album er den soulede ”Never Golden But Beautiful”, der viser en ny og mere udadvendt side af Ginne. Med en stjernespækket besætning og et internationalt hold sættes barren højt for albummet, der ligesom debutpladen produceres af Aske Jacoby.

Ginne kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt og underspillet måde. Kald det pop, jazzpop, sanger/songskriver. Musikken favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

Anmeldercitat

“Nutidens guitargud er åbenbart en nordjysk kvinde midt i 20’erne. Hvilket egentlig var på tide.” (Gaffa – femstjernet live-anmeldelse 20. maj 2021)

Links

Ginne Markers hjemmeside
Facebook
Instagram
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.