• Girls In Airports Aarhus Jazz Orchestra koncert Atlas Aarhus
  • Girls In Airports koncert Atlas Aarhus
  • Aarhus Jazz Orchestra koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Et af landets bedste og mest eventyrlystne jazzbands Girls in Airports er gået i musikalsk samarbejde med det prisvindende bigband Aarhus Jazz Orchestra.

… Læs mere

 

Til koncerten kommer publikum til at opleve et værk, der bærer præg af Girls in Airports’ musikalske originalitet. Et lydunivers, der væver akustiske og elektroniske lydkilder sammen i et værk, der veksler mellem stramme kompositioner og improvisation. Girls in Airports beskriver værket som en rejse, hvor ”lytteren overvældes af et rumskib af keyboards, der smelter sammen med en hel hær af horn på et underlag af buldrende hypnotiserende rytmer”.

Om Girls in Airports

Siden medlemmerne i Girls in Airports fandt sammen i 2009 har de konstant søgt at udvide deres lydunivers med nye musikalske inspirationer – på tværs af moderne jazz, global folklore, minimalisme, synthesizer-musik og en atmosfærisk lyd, der har fået anmelderne til at sammenligne bandet med så forskellige navne som Brian Eno, Radiohead, King Crimson, Jon Hassell, Sun Ra og Jan Garbarek.

Girls in Airports er en af få unge, danske jazzgrupper, som samtidig er lykkes med at slå igennem i udlandet. I Tyskland repræsenteres de af landets førende bookingselskab og spiller for fyldte koncertsale nærmest, hvor end de kommer hen. Bandet har turneret i det meste af Europa, Brasilien, USA og Skandinavien.

Om Aarhus Jazz Orchestra

Med et særligt fokus på jazz og rytmisk samtidsmusik spiller Aarhus Jazz Orchestra mere end 80 koncerter om året, og med alt fra skole- og ældrekoncerter, til højprofilerede kunstneriske udviklingsprojekter, henvender orkestret sig til et mangfoldigt publikum i alle aldre.

Aarhus Jazz Orchestra består af nogle af de bedste musikere på den danske jazzscene, og har gennem årene arbejdet sammen med nogle af de største jazzikoner i vor tid, herunder Kurt Elling, John Scofield, Peter Erskine, Jamie Cullum, Jon Balke, David Sanborn, Melody Gardot, Geir Lysne, David Liebman, Dee Dee Bridgewater med flere. Orkestret høster gode anmeldelser for koncerter og udgivelser, og har flere gange været nomineret ved Danish Music Awards Jazz. I 2016 vandt orkestret i kategorierne “Årets Danske Jazzudgivelse” og “Årets Danske Jazzkomponist” for Jakob Buchanans værk “Requiem” og i 2019 vandt orkestret ligeledes Jazz Danmark Prisen med værket We, Robots.

Fotograf: Nicholé Velásquez (det første billede).

Links

Girls In Airports’ hjemmeside
Aarhus Jazz Orchestras hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.