• Go Go Berlin koncert VoxHall Aarhus
 • Bite The Bullet koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Der er kun få billetter tilbage til koncerten!

27. november: Vi har fanget Go Go Berlins trommeslager, Christoffer Møller Østergaard, til en kort snak om koncerten – læs mini-interviewet længere nede.

Go Go Berlin har på rekordtid cementeret sig som et af Danmarks største rocknavne og banet sig vej til stjernestatus med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum ”New Gold”, som efter over et år på gaden stadig klinger sig fast til den danske albumhitlistes top-10, og en endeløs række af hæsblæsende liveshows, som har henrykt publikummer verden over og fået toneangivende anmeldere til at lovprise bandet:

… Læs mere

 

“Det er altså imponerende, at et band, hvis debutalbum blot er et par måneder gammelt, kan have et fyldt VoxHall til at synge med på samtlige af deres numre […] Respekt herfra. Man kan indstille bomber efter de drenge.” GAFFA *****

Således er det de seneste par år blevet til knap 300 shows fordelt på over 10 lande og 3 kontinenter, hvor den tryllebindende scenetilstedeværelse fra frontmand Christian Vium og kompagni har indtaget de helt store scener på festivaler landet over, optrådt på tysk tv foran millioner af seere og blæst den amerikanske musikbranche omkuld med showcases på nogle af USA’s mest prestigefyldte spillesteder i L.A. og New York.

Go Go Berlin er på vej til at blive Danmarks næste store internationale succes!

Mini-interview med Christoffer Møller Østergaard
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Folk kan forvente et sammenspillet band på hjemmebane med de bedste numre fra “New Gold” og “Electric Lives”. Det er vores sidste koncert i år, og det er altid noget specielt.”

Hvad har I med af merch?
“Vi har en masse spændende merch med – CD’er, LP’er og shirts.”

Hvordan går jeres igangværende danmarksturné?
“Den går rigtig godt – folk er virkelig på med både sang og dans. Vi har fundet frem til en setliste, der virkelig sætter gang i festen.”

Hvad er det bedste ved at være på turné?
“Menneskerne, byerne, maden, festerne – man kan blive ved. Det er altid en fornøjelse at besøge en masse forskellige byer og møde en masse forskellige mennesker.”

Hvad er det bedste ved at komme hjem fra turné?
“Det tager lige et stykke tid at falde ned fra den mentalitet, man er i, men når man er hjemme, er der en masse andre ting, man kan fokusere på – ses med venner og familie og tid og inspiration til at skrive en masse nyt musik.”

Bite The Bullet
Københavske Bite The Bullet er lyden af gnistrende fuzzrock, melodisk psychedelica og ren rock ’n’ roll.

Links
Go Go Berlins hjemmeside
Go Go Berlin på Facebook
Go Go Berlin på YouTube
Go Go Berlin på Twitter
Go Go Berlin på Instagram
Bite The Bullets hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

3 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

 1. Yasmin

  gør det

  Jeg hørte dem i Horsens og de er awesome!!

 2. Sofie

  En fed oplevelse hver gang

  Jeg har set drengene tre gange, og hver gang er den fedeste oplevelse!!! De kan helt klar anbefales! Jeg vil vædde 110% på, at du vil få en lækker aften, fed musik og fantastisk underholdning. Glæder mig til, at jeg skal se dem for fjerde gang

 3. Jens Vium

  Go Go Berlin - VOXHALL - Lørdag den 5. december 2015

  De er en mega oplevelse hver gang de giver koncert. De spillede på Lille Vega i lørdags, hvor der var udsolgt igen igen. Check deres facbook side, og læs gæsternes anmeldelser.

Vis flere anbefalinger