Om koncerten

Go Go Berlin spiller ærlig og uforfalsket rock af den tidløse slags og er garanter for ekstremt energiske og hæsblæsende koncerter med masser af fantastisk attitude.

… Læs mere

 

Om Go Go Berlin
Go Go Berlin-singlerne “Raise Your Head”, “Castles Made Of Sand” og “Darkness” er siden maj 2013 blevet spillet flittigt på P3, og da debutalbummet “New Gold” udkom i september 2013 strøg værket direkte til tops på iTunes Rock, mens det blev til en flot femteplads på den danske albumhitliste. Det er således gået mere end stærkt for Go Go Berlin, der siden starten i 2011 har spillet over 300 koncerter i Danmark, Tyskland, USA, Kina, Holland, Østrig, Belgien, Luxembourg og Schweiz. Oven i hatten blev “New Gold” udgivet af Sony Music i store dele af Europa i foråret 2014, og det stopper næppe her – bandets ubetingede kærlighed til rocken vil formentlig føre til nye og store bedrifter lang fremover.

Beslægtede navne
Led Zeppelin
The Hives
Arctic Monkeys

Anmeldercitater
“Bandet har et stærkt aktiv i forsanger Christian Vium, der synger som en våd rockdrøm og gør det med troværdighed. Der er tydeligvis styr på den (rock)musikhistoriske selvbevidsthed, og de intertekstuelle referencer er mange og stikker i mange retninger […].” (Gaffa, 2013)

“De 14 sange på “New Gold” er både potente og medrivende og står bare og venter på at blive spillet live.” (Soundvenue, 2013)

Om Xolo Island
I grænselandet mellem elektronisk pop og funk – hvor dybfølt melankoli møder flirtende feststemning – der finder du københavnske Xolo Island. Duoen, som består af makkerparret, Jens og Christian, har hver for sig rodet med musik siden ungdomsklubtiden, men over en kold øl til Distortion i sommeren 2012 fandt de sammen den rigtige melodi. I en lejlighed på Nørrebro begyndte de efterfølgende at producere en række sange, som kredsede om den gode melodi og et tekstunivers, der netop henvendte sig til det oprindelige udgangspunkt – københavnsk gadefest. I 2014 markerede Xolo Island sig som finalister i P3’s Karrierekanonen og vandt publikummer over på bl.a. Spot Festival, Distortion og Smukfest med medrivende optrædener og dansabel popmusik, der trækker på adspredte inspirationer som David Bowie og MGMT i en kulmination af fest, farver og kulørte drinks.

Links
Go Go Berlins hjemmeside
Go Go Berlin på Facebook
Go Go Berlin på YouTube
Go Go Berlin på Twitter
Xolo Island på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

5 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

 1. Håke

  Alt den energi!!?

  Gør det du vil ikke fortryde det.

 2. Sofie Skaú

  Oldschool rock med fornyet energi!

  De her fyre ved virkelig hvordan en god rock fest skal skrues sammen! De har looket, med de stramme jeans og 70’er håret, en god rå vokal og masser af hit-sange med i baggagen – og du kan regne med at de skal nok få dig til at danse og svede af glæde før aften er omme!

 3. Christina Hoffmann

  super fedt band

  som helt klart skal opleves live

 4. Luisa Körner luisa-luisa@hotmail.com

  Lækkert rock

  Virkelig et fedt live band – bar opleves!

 5. Christian Lolk

  vildt lækkert og fuld smajer på scenen!

  Godt gang i den rock musik. En flok knejte med lækker energi.
  De spiller rart og starter en fest.

Vis flere anbefalinger